Bra dag!

Idag har det varit ståhej hela långa dan! Var till Leksand på medeltidsmarknaden med familjen sen hälsade vi på farmor en sväng. Sen har jag hunnit rensa garderoben litegrann oxå. Sitter nu hemma hos F och kollar på när svärföräldrarna bygger altan medans F är och jobbar. När han kommer hem får vi väl se vad som händer :)











Söndag fast torsdag





Idag har det inte hänt mycket. Legat och kollat på film och ätit choklad typ. Och myst med min fina såklart♡ få se om vad som händer ikväll om jag stannar kvar här eller hur jag gör. Imon ska jag iallfall till stan med kusin och kolla lite :)

Långhelg

Hade rätt lung dag i skolan, har 3 lektioner på onsdagar o 2 av dom kollade vi på en film. Efter skolan bjöd mamma på kinamat♡♡♡♡♡
Var ute o körde med pappa idag. Lämnade syster på träning srn åkte vi ute och åkte, när vi kom halvvägs till Rättvik så lägger bilfan av. Fick ringa Fredrik så han kom dit med sin bil o startkablar så pappa fick igång bilen.. Åkte sen med Fredrik till hans farfar så åkte vi ut med båten o fiskade, han fick en gädda :) Nu är han på krogen och jag har precis kommit hem till han efter att ha vart vid nån sjö o snackat skit :) Ska väl sätta igång OTH nu o försöka sova lite.







Var förövrigt ute och fiskade igår med mina favvokillar, de va mysigt ♧☆











Trött på livet och skolan. Skönt att jag är ledig torsdag till söndag denna vecka sen är det typ 2 veckor kvar till sommarlov!!


Åker Till Värmland Nu



Har haft 3 nationella prov i matte idag. Usch va dåligt det gick!! Och nu sitter jag i bilen påvög till Värmland. Ska hälsa på min farfar och "farmor" (farfars fru.) Då hon har fyllt 70 :-)

massa plugggggg

Pollen gör mig trött, sur och allmänt seg. Har haft såååån dålig daaaaag. Jag som har massaaaaa uppgifter att göra klart nu sista vecka, så kan jag knappt jobba för att jag är är segare än vanligt i huvvet... Men nu är jag hemma hos F iallafall och har snart nästan gjort klart en av sex uppgifter.
 
 
Nu ska jag ringa min käre kusin så jag kanske blir på lite bättre humör, sen ska jag nog sova..
 

18 månader

Livet flyter på. Vissa dagar är lättara än andra och andra svårare.. Orken räcker inte riktigt till så mina timmar efter skolan spenderar jag antingen i min eller killens säng med oth. Solen har börjat gassa på satan så det är ju väldans gött, förutom dendär jäkla pollen som får en att känna sig som en zoomieeee.
Har 3 nationella prov kvar på fredag sen är jag helt klar med det för denna gången. KÄNNS RIKTIGT SKÖNT!! Snart är det sommarlov oxå, och jag har sommarjobb. Det känns oxå asgött 😃
Och som rubriken säger så har jag och min älskade kille hållt ihop i 18 månader idag, alltså 1 och ett halvt år..











Bästa veckan på länge

Har haft en sån himla bra vecka, har fått spendera den med bara massa härliga personer! Har mått så himlans bra!  Men nu är det tillbaks till skolan som gäller. Massa nationella prov står på schemat.....
 
 

RSS 2.0