Titta vad jag hitta

 
Har alltså hittat en chokladkalander från jul som jag hade öppnat 3 luckor på, så jag har ju 21 luckor kvar att öppna. Hihi, det ska jag göra nu när jag kollar på Greys ;-)

Idag är jag trött.

Har nå tråkigt grupparbete om Colombia. På lunchen tänker jag, ida o emelie gå ner på stan o  käka på Amercan take away :-) 
 

-

 
 

Massa leksand.

Ligger i sängen nyduschad, ska nog lägga mig i sängen med godis och greys. Så kommer jag nog somna snart. Asbra :-) 
 

Har haft fullt upp idag.

Som ni ser rubriken så har jag haft fullt upp idag! 
Pappa hämta mig hos F vid 11 så åkte vi in till stan och kom hem vid 2. Hoppade in i duschen snabbt och åkte sen på hockey vid halv 3. Efter hockeyn åkte jag till farmor och firade jul,(aa lite sent men whatever) kom alldles precis hem och väntar på att min manska hämta mig så ska jag sova där inatt igen.. Syster ska tävla imon o då blir jag hemma själv men de är så tråkigt så sover hos min man istället :-) 
 
Jag och syster. <3
 

Hos Caiza

Kom precis hit, sitter odricker mjölk o kollar på när caiza o hennes mamma lagar mat o dansar. Vi ska väl äta lite o sen dra hem till min man o umgås med våra mänm, hihu. 
 

Bästa pappa <3

 
 
Kommer hem och hittar dom här 2 stenarna i fönstret som pappa lagt dit. Kram och glädje står det på dom :-) Pappa är så snäll, han är nog min bästa vän. Han ställer upp för mig JÄMT, han skjutsar mig fort jag behöver de, klockan kan vara 3 på natten och jag råkat missa bussen, då kommer han och hämtar mig där jag är. Nog för att de tinte händer så ofta men när de händer så kommer han fast jag inte ens bett om det. Han gör allt för att jag ska ha det så bra som möjligt.Han ser direkt när jag mår dåligt, han kommer alltid med bra tips när jag har problem. Men det värsta är att pappa har åkt på en skada för 13 år sen som fortfarande sitter i och kommer sitta i till han sista dag. Och det är så svårt att se sin pappa ha så himla ont att han inte kan göra nånting. Och att man kollar på¨när han lider men kan inget göra. Det gör så himla ont i en. Men jag vet att pappa är stark och fixar det. <3 
Jag har alltid varit pappas flicka, och kommer alltid att vara. 
 

 
 

ha ha

 

Världens bästa har bakat chokladbollar

 
 
 

Haha vadå glasögonorm

 
Känner  mig så jävla tantig i glasögon så har dom bara på mig hemma när jag vet vart dom är nånstans..haha
Tror jag vart utanför huset i dom typ en gång men då tog jag av mig dom precis när jag skulle hoppa på bussen.
Kom iallafall hem vid 3 idag, ska kolla lite på greys medans pappa lagar mat sen åker jag hem till min man och sover där. som varje onsdag... Är så trött idag så kommer väl säkert slocka innan paradise, en ska försöka hålla mig vaken! 
Hade braaa
 
 
 
 

Caizas bakar och jag kollar på Grey's

 

nyduschad o kollar på familjen Kardashian






Hos älskipälski

Sitter hemma hos Fredrik som är på jobbet. Skypar med Caiza och ska snart gå dit hade jag tänkt.. Har legat och kollat på greys anatomy i 2 timmar så behöver komma ut lte. 
Sov somsagt här inatt, gick och la mig redan vid halv 11 fast jag sovit 13 timmar på natten..Vadå trött?
 

Myskläder

Har duschat och satt på mig myskläder och ska snart åka och hämta mamma och efter det åker jag hem till F.
 
Jag älskar gossegrisar och har 3 gossegrisar och gristofflor som ni ser på andra bilden. Den grisen jag håller i fick jag av min vän i julklapp. Den luktar lite mysko men de är för att de är nå bönor i den som ska göra en lugnare plus att man kan värma den som en vetekudde. Jag äääälskar den. Det är nog den bästa julklappen faktiskt. Älskar alla sortens gossedjur, har alldelses fullt i sängen så får knappt plats själv :P 
 
 

Torsdag

God eftermiddag. 
Var på så dåligt humör imorse så jag gick och köpte choklad, trosor och en tröja och blev genast på mycket bättre humör. Och inatt kommer jag få somna brevid min pojke igen så det är ju asbra det oxå! Imon börjar jag halv 11 och slutar vid 3. Rätt chill för har inte ens nån riktig lektion heller utan ska bara göra klart massa saker. Älskar att gå på BF13 ibland ;-) 
Ikväll ska jag följa med pappa och hämta mamma i borlänge, hon har varit i göteborg och jobbat i veckan..
Haha bra att veta, nu ska jag redovisa nånting. hääjdå <3
 

Onsdagmorgon

 
Tjaaa. Sängen var jääääättee skön imorse så kom knappt upp. men kom upp tillslut och fick tressa lite till bussen.. Idag har jag typ 3 lektioner vilket är asskönt. Ikväll ska jag mysa med min man och imon har jag somorgon till kvart över tio. Asnajs , haha :D 
Nu börjar snart lektioen
 
 
 

Har lite kul på rasten

 
 

Myser



kollar på nån idrottsgala eller nått och ska snart gå upp och kolla på paradise :-) Fredrik skjutsa hem mig idag o var här ett tag tills han skullenträna, när han åkte somnade jag och vaknade vid halv 9 så får väl se hur mycket sömn de blir inatt..

har kommit på att jag kan blogga från pappas surfplatta så nu kanske de blir lite roligare att blogga när de blir nya bildet ;-)
puzzzzhej

Hittade roliga effekter på datan

 
 
 

teenagers

 

Mycket har förändrats, mycket har hänt. Är så glad att vi hittade varandra och vi är så starka tillsammans.

 
 
 

-


RSS 2.0