Godnatt

Blev en tripp in till akuten nu på kvöllen, är precis hemkommen och ska sätta igång Andra Avenyn och sova. Har klockan ställd på halv 9.. Blir full rulle hela dan imon


Vi va lite lagomt trötta efter slalomåkningen idag.


Och så en annan bild som jag hitta :P

Ska träffa en gammal kompis








Det är min dag idag!








Massq trams

Somnade om och kom precis hem. Pappa skulle o handla så han hömtade mig så lyssnade vi på massa gamla låtar som vi lyssna på i bilen när jag var liten :')

Just ja, hamnade ju i bilkö igår då de va en lastbil som hade ställt sig tvärs över vägen.. Jag och några stycken orkade inte sitta kvar på bussen så vi beslutade oss för att gå från Bergsgården till gbo så fick pappa hämta oss där. Gick väl iaf 5-6 km









Godmorgon







Drog på en liten fest igår. Blev inte så mycket bilder.. Åkte iallafall hem till Fredrik sen och sov, och nu har han åkt till jobbet och jag ska väl åka hem snart om jag inte somnar om ;-)

Im in love





fick en förtidig födelsedagspresent av bästa tjejjerna i skolan idag!:)


Fick även hem detta skal till mobilen idag.


Och nu ligger jag och kollar på Andra Avenyn, som vanligt.. Ska väl hoppa in i duschen senare och sen ska jag sova!


jag och min fina pojkvän har 15 månader idag oxå :) ♡♡

Kollade på andra avenyn hela kvällen igår.






Min Fredag











Åkte till Ida på kvällen o bakade kladdkaka sen drog vi upp till Fredrik och åt den och umgicks lite sådär på självaste alla ♡ dag ;-)
Nu ska jag fortsätta se på Andra avenyn medans Fredrik är o jobbar...

Kung för en dag



Kom precis hem från skolan, ska snart börja med maten och sen åka till min pöjk :-) hahihu hejdå

Lång och tråkigt lektion.

Snygga :*
Spöke. 
 
 

Frilufsdag

Godkväll!
Hade frilufsdag i ungefär 2 timmar idag. Kom dit vid kvart över tio o tog 12.07 bussen hrm igen. Eller hem till Fredrik där jag somnade först i deras soffa när vi kolla på OS sen förflytta jag mig till hans säng o somna där till halv 6 då skjutsa han hem mig, för han skulle träna. Har iallafall precis duschat o nu myser jag med mamma o pappa i soffan :*





Redo för skolan

 
 

BRA DAG

Vilken underbar dag det har varit! Trots att det är söndag.. 
Vaknade vid 10 idag, var hyffsat pigg så ajg gick upp o duschade, gjorde värsta frukosten, fixade lite hemma sen gick jag ner på byn och träffa Sara. Gick i alla affärer och kollade och hittade lite saker som mamma senare köpte till mig som jag ska få i födelsedagspresent!! Vid halv 2 gick jag till herrgården och åt Brunch med familjen + mormor&morfar. Sen åkte jag hem så kom Sara som precis åkte hem och snart kommer Fredrik hit och sover här.
En bra söndag helt enkelt!
Filmen jag och Sara såg igår ´hette Frost. En barnfilm igentligen men den var superrolig!
Sitter och dricker smothie som min syster har gjort , väldigt god :)
 
 
 

Bio idag!

Godmorgon! Ligger helt ensam i Fredriks säng, eftersom han är o jobbar.. 
Vaknade för ungefär en halvtimme sen och ska vara här till halv 5 då bussen in till stan går. Jag och kusin ska på bio, så kände att de inte är nån ide att åka hem då de knappt går nå bussar heller.
 
Fredrik hittade ju en bärbar mus och tangentbord så nu kan man ligga i sängen med tangentbort o mus ist för att behöva gå upp o vända tv tll datan hela tiden som han fick göra förut. Praktiskt!  Nu ska jag se på lite Grey's (ovanligt..) Hare gott igelkott!

Vi alla lever i en gul ubåt

Dagen idag har varit så mycket bättre än hela denna vecka tillsammans.Usch har verkligen inte haft en bra vecka..
 
Äsch, har iallafall lagat mat med mamma och sedan ätit den. men sen började Osinvigningen så hon hade inte tid med mig nå mer (skämtåsido..eller vad säger man?) Så sak väl snart dra mig till F och mysa lite. 
Sen imon ska jag och kusinvitamin på bio sen sover hon här! :-)
 

Så mycket tankar i huvet att jag snart inte klarar nå mer.

 
 

Lagar Mat som en king

Kom precis hem. Pappa mådde inge bra så han sover och mamma jobbar så då fick de bli PyttiPanna idag igen. Asgött! Älskar stekta ägg!!!!!!!!!!!!!! Ska kolla på Greys nu och sen efter jag ätit ska jag fixa tvätten och väcka pappa. Pusshej
 
 

Pluggar

 
 

Shopping.

Hejsan.
Kom precis hem efter en tripp på byn med Caiza och våra pojkar. Fick med mig en tjocktröja och leggings hem..
 
Caiza kom till mig igår efter skolan så käkade vi kebab men min familj sen åkte vi hem till Fredrik och kollade på hockey med hans syster för han var i Karlstad. Skulle sen åka hem till caiza vid nio men träffa lite folk på bussen så vi åkte till korsvägen och var där till 1. Åkte då hem till Caiza och sov. Sen åkte vi med våra pojkar till Sågmyra imorse :) nu ska jag gå ner och laga lite mat för att sedan åka på hockey.
Skulle igentligen sova i leksand men kände att det skulle bli lite för stressigt ikväll.
 

RSS 2.0