Valborg

Tjääna ! 
Mår sjukt bra idag! Allt har rullat på , snart ska jag ner till Noriis och käka tårta eftersom hon fyllde år igår , sen ska jag in till Grycksbo och fira valborg där med vänner.. Hoppas allt blir bra , får väl se hur kvällen slutar.
kände mig rätt snygg idag

gamla

Ska hoppa in i duschen nu sen drar jag ner till kusinen min och sen ska vi ut och grilla i skogen med lite folk , trevligttrevligt. Får väl hoppas de kommer lite folk så man inte sitter där helt foeveralone

"Man kan aldrig bli lycklig med någon annan förän man är lycklig i sig själv."

 

sent

Här åt jag frukost idag, grillat.
dehär bjöd min lärare på igår.
 
kom hem typ halv 4 inatt efter en lite dramatisk kväll.. Pojken min sov här med mig.
Jag är bara så tacksam för allt jag har, det finns dom som inte har nånting.
 
 
Ikväll ska jag hem till min kusin och mysa, de va alldeles för längesen! 
pusshej
 

bara massa bilder från veckan

fina vänner
min alldeles egna pojke
dunderjon
sötoscar skjutsade hem mig häromkvällen
Min underbara vän fyllde 16 vårar 
sötnoris käkar tårta på lektionen ist för att jobba
myste lite i helgen
och åkte raggarbil

somjag hade dig förut

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Bra kväll med bra folk

Hejsan! 
Blev en bra kväll/natt med bra folk igår! Kom hem efter skolan och somnade så får jag sms av Nora om jag vill hänga med ner på lager, klär på mig går ner till lager men det var stängt. Gick hem igen duschade och fixade mig sen åkte jag och hon till bjurs och träffade massa folk. Sen mot senare kväll drog jag, nora, erik, tomas och fredrik ut med bilen och körde runt i typ 4 timmar. Hamnade tillslut i Rättvik och kom hem runt 3 inatt. 
Det är inte så kul att åka bil men med rätt männidkor blir det askul!
 
Idag ska jag in och spendera min lördag med Caiza. Var ett bra tag sen vi umgiks! Så får se om jag sover där oxå.
Blev ett litet stopp på max.
jag o min pojk
en utav alla bilturer
ett fint skal på oss tjejer i klassen

Jag har vakat många nätter Förhandlat med mig själv

 

datasalen, slutar 4.........

Hejsan!
Ska igentligen ha cabarelektion nu och träna på dans osv..men de gör dom andra så bra så jag sitter här i datasalen och lyssnar ¨på musik istället..hehe.
Efter skolan drar jag in till falun och käkar¨på MAX med Julia. Sen ska jag väl hem och vila upp mig till nationellaproven imon.. Just ja, ska köpa godis oxå!! och cola!
 
Nej men nu ska jag gå och hjälpa dom andra med dansen, hare bra vi hörs hej.
Jag o mamma ♥

så många frågor utan svar

Ni vet när man har jätte mycke fina vänner runt dig hela tiden, en familj som bryr sig,  rubbet? Ändå känner man sig ensamnast i världen, det känns som man kan kan stå där i folkvimlet men ingen ser en. Tankarna blir så höga att man bara vill skrika och springa iväg. Men man har lovat sig själv att inte tänka , utan skita i allt och vara glad. Men det går inte.. Jag vill vara glad, jag vill sprida glädje , jag ska bli glad, jag ska sprida glädje. 
Varför finns det ingen av och på knapp som på en datorn tillexempel? varför är det så svårt att vara lycklig och se på allt posetivt som händer varje dag.  Varför inte bara tänka på allt bra som händer istället för allt som bryter ner en? 
 
Ni vet när man träffar folk i skolan, dom har dåligt rykte, är jätte kaxiga och "stora" i skolan..MEN sen så träffar man dom privat, utanför skolan och vipps så är det en annan person. En person som är hur trevlig och snäll somhelst men får massa skit för sitt namn som blivit smutskastat. Man blir paff. 
 
Ni vet när man har så mycket att säga , så mycket man tänker på men man får inte ur sig nånting, man vill och kan inte berätta vad som är fel? Det problemet har jag, hur mycket jag än vill berätta för den som frågar vad som är fel så kommer bra "ingenting, är bara trött." ut ur min mun. Därför knappar jag på tangeterna istället och skriver några rader här istället, det känns bättre då.
 
 
Jag vill ionte att någon ska tycka synd om mig osv nu, jag ville bara skriva av mig lite,


 
 
 

lite bilder bara


The OC


Godkväll! Har setat och kollat på Tv med pappa en stund nu på kvällen och nu ska jag sätta igång några program av OC. Kan inte sova om jag inte har de igång..Så förhoppningsvis somnar jag efter bara några sekunder men om jag har otur lär jag stänga av om ett tag så de inte blir försent...Viklet det kommer bli då.. Får se om jag orkar pallra mig upp till skolan imon då jag har varit sängliggande i 2 dagar och knappt orkar röra på mig..men är jag friskare imon ska jag tröffa min pojk efter skolan. Om jag orkar villsäga,,
the oc världens bästa serie , har sett om den tusen gånger och tröttnar alldrig!
 

Mår som en påse skit.

Godmorgon! eller nåt.. Fredrik sov här inatt och vi vaknade väl för en timme sen typ , han åkte typ direkt för han skulle hem och se på hockey. 
Och jag har ju varit så smart så i början av lovet när jag blev sjuk så sket jag i det och körde på som vanligt vaarje dag var jag ute och härja , och vad händer? Jo , jag sitter här nu med ögoninflammation, huvudvärk, öronont , förkylning och en bedrövlig hosta. FML. 
Nu sk ajg kolla på hockey och efter som min pojk och halva min släkt är färjestadare så lär jag väl hejja på dom ikväll.. ;) Nu ska jag gå och göra mat! hare bra hejdå

RSS 2.0