Hela dagen var kaos, och den slutade i mer kaos.

-kom hem för ett litet tag sen.
Nu ska jag lägga mig efter en helt jävla värdelös dag. Den innehöll allt detdär som man helts vill skippa, allt gick åt helvete rentutsagt!
Känner att jag antingen kommer somna direkt jag lagt mig eftersom jag är så trött , eller kommer ja gligga vaken och tänka på onödiga grejer..Menmen man akn ite alltid ha bra dagar. Godnatt.

Det kommer dom som vill dig väl även om dina fickor är tomma.

Hejsan! Börjar inläggen med "hejsan" som vanligt..

Kom hem runt 2 , följde med pappa till Grycksbo och nu sitter jag i lekstugan (eller mitt rum ;) ) och gör Soläxa.. Ska abra göra en grej till sen är jag klar :) Tänkte åka på falucrusing idag oxå med Eleonra & Elina :) asnajs.
Imon är det fredag, då ska jag in på falukalaset med eleonroa och gänget. sen på lördag ska jag in igen med sara och tuva :)
Nu ska ajg fortsätta plugga!

Dagen har varit lång med massa bra människor :d

Hejsan! Skulle ju igentligen hem direkt idag och chilla, MEN Hugo ville att jag skulle stanna kvar på byn med han och Fischbone. så jag gjorde väl de.
Vi gick hem till mig, jag bytte om och åt.. Igentligen skulle jag inte hem men dom hoppa på bussen nere på byn så åkte vi till närmaste vägen hem tilll mej och de fick jag veta när vi satt på bussen , så de va ju bara att traska hem t mej då. Hehe.
Sen gick vi ner på byn igen träffade eleonora , david , johan , andreas och elina/evelina (vet inte riktigt vad hon heter.) Vi gick hem till Ida och Andreas place och satt där och chilla, hände lite drama och skit men allt löste sej till slut :)
rörig text hoppas ni orkar läsa. Nu ska jag kolla runt lite på datan sen sööööva! :D
Drog ju hem till Maria igår och färgade håret svart med rosa/lila underhår, ASNÖJD!!

Allt blir så mycket lättare när det går som bäst!

Är glad nu! Veckan började kanon och jag hoppas den fortsätter lika bra! Känner mig glad, jag känner mig så glad när saker rullar på och jag har nånting att göra. Jag älskar att jag har fullt upp på dagarna!
Åkte in till stan igår och idag och shoppade och nu kom jag på mer grejer jag måste köpa så blir nog att åka in på torsdag efter skolan och shoppa lite mer och sen stanna kvar på crusing :)
Men sen får det va slut på shopping, måste spara pengar!!
Imon blir det (förhoppningsvis) att åka hem efter skolan och se på film..hatar ordet film men just nu lät de bra i mina öron...hehe :)
BTW, kom inte upp i tid imorse eftersom jag va skittrött oh det va jätte kallt här ute i lekstugan :/ Men imon ska jag upp, eller iallafall försöka!
Godnatt♥

call me maybe

Tjatja bloggen!
Dagen har varit ganska chill , drog in till stan efter skolan ju. Fick med meig en mascara, trosor en tröja och ett par shorts. Ska in imon oxå med Sara och Tuva, då ska jag kolla på lite andra saker än kläder. Imon är den drygaste dagen på veckan, hatar tisdagar♥ MÅSTE VERKLIGEN UPP I TID SÅ JAG HINNER FIXA MITT HÅR OCH PACKA SAKER JAG SKA HA MED MEJ TILL SKOLAN IMON. EFTERSOM JAG DUSCHADE PÅ KVÄLLEN NU KOMMER MITT HÅT VA VÄRSTA AFFRO IMON SÅ SKA TVINGA MEJ SJÄLV UPP FÖR SÄNGEN ÄVEN FAST DET ÄR DEN BÄSTA PLATSEN ATT VA PÅ EN FUL MORGON!!! Blir så besviken på mig själv när jag inte kommer upp på morgonen så jag får lov att stressa som satan till bussen..
Nu ska jag sova, godnatt.

.

To young to die
To old to cry
To much in love to say goodbye
Keep smiling, dreaming, loving, living
But most off all KEEPTRYING

- Livet är som poker, man måste chansa nångång.

Jäklar vad kosingar man fick idag då, funderar starkt på att konfirmera mej nästa år oxå ;-)

Blir att dra till stan med Maria efter skolan imon, behöver shorts till the summer!
Hoppas på bra väder imon och resten av veckan så man kan steeeeeka på rasterna :D
Dagen har förövrigt varit jättebra, vaknade 8.00 åkte ner till mormor ,fiixade dräckten sen åkte jag till kyrkan.
Va lite pirrigt, fick typ värsta skrattattacken när jag såg allt folk i kyrkan, hehe..
Sen kom jag hem , fick presenter, vi åt med hela släkten från både mamma & pappas sida :)
OSVOSVOSV. nu är det över iaf.
Jätte fina och goda tårtos som Lina hade gjort! ♥

Tröjan du hatar

hejsan. Inatt sov jag hos Tuva, trevligt. Väntar nu på ztt Linnea å hennes mammas sambo ska komma å hämta mej och tuva så vi kan åka på konfan.. Den håller på till 5 ikväll.....Efter det åker ajg nog till Sara och grillar bananer med choklad, lovley!
Ville bara visa attjag lever, har inte sån blogglust så vet inte när det kommer upp nå mer inlägg :p byeeeeeeee

Du och jag under täcket baby-

Heejsan. Dagen idag har varit suverän! Solen har lyst hela dan och humöret har inte varit på topp men jag har varit glad iallafall! Hoppas på lika bra dag imon oxå!!
Är lite solbränd, men vad fasen gör det när solen lyser?!
Imon efter skolan blire väl att dra till mormor och äta sen in till bjurs igen och lyssna på prästen på konfan -.- Komfirmation på söndag sen är skiten över!! Sen på kvällen sover jag hos Tuvis.
Nu ska jag sova, är så jäkla trött, ska nog lägga in lite mobilbilder snart så ni får färska bilder, hehe :)
Hejdå♥

hejsan.

tjatja bloggen!
Sitter hos Sofie med mariablomqvist, ska snart till konsum och klippa mej :p skulle inte hinna åka hem emellan så jag stanna i lilla bjurs och tvingade maria att stanna med mej , hehe. Sofie är på dass  maria är onormal så jag sitter här heltsjälv , heehehehehehehheheheheheehhehehehehe
damp , . se nej va drygt att skriva. hör av mig i kväll om hur min fina dag har varit , dn har faktist varit bra!♥


DATADAMP

sitter i datasalen och ska skriva självbiografi , går väll sisådär.. hatar att skriva.. bye

Hej. Jag somnade i solen idag så jag ser ut som en tomat och jag kan inte stänga ögonen. Hejdå

Nu ska jag sova, ät på dåligt humör (Inget ovanligt.) Imon ryker håret ännu en gång oxå.

Drar mig ner på byn i detta fina väder!


Ta aldrig tillbaka någon som en gång valt bort dig.

blabla-
Har gått en jäkla vanring med klassen idag , från skolan upp på dössberget + ännu längre upp och ännu längre upp. När vi kom fram orgenterade vi i skogen, men det gick åt hellvete.
Kom hem runt 1 då gick jag ut på studsmattan och somnade i solen, gött!
Tänkte sova ett tag nu nör pappa klipper gräset blir nog att gå in i duschen sen gå ner på byn.. :) Måste verkligen in i duschen nu!! hejdå♥

Nu ska jag göra något som jag har längtat efter hela dan! Sova

Nu ska jag stänga av datatn och sova. Ska försöka komma upp i tid imon så jag slipper stressa..som vanligt..Ska ut på nå jäkla friluftsdag imon , första ska vi gå från skolan upp för en aslång backe , sen kommer det en till lå¨ng backenn och efter det ska vi orgentera..JIPPI!!
Efter skoolan blir det att gå hem och skrubba trappen, fråga inte...

Vill bara ha sommarlov nu, chilla med kompisar hela nätterna , steka i solen osv osv!!

Du blev verklighet först från den stund jag när som helst ur mitt minne kunde återkalla dina andetag När som helst höra din röst När som hellst känna värmen från dina händer.


Jäklarns vilken helg!

Tjatja , har knappt suttit vid datan på heöa helgen eftersom jag knappt har varit hemma, höhö.
Torsdag: Amanda kom, vi sov hos Sara. På kvällen var vi med Eleonora :)
Fredag: Amanda sov hos mig, vi va med Hugo & Robert ett tag :)
Lördag: Amanda åkte hem vid halv fyra, jag grillade med typ hela byn hos en av grannarna sen åkte jag till Sara och sov där en natt till. Vi var först med Tuva men hon gick hem så senare va vi med Robert och Svenne och gled runt på byn ;)
Söndag: Jag åkte hem och skrubbade trappen sen gick jag ner på lager en sväng med Maria. :)
Inte långt kvar till sommarlovet nu!! :D
Nu ska jag sova :) Gonatt♥
hehe charmig bild, hata mej inte Linnea!

Trevligt att äta frukost 4 på eftermiddan.

Hejsansvejsanmejsan osv. Bloggar från Sara iphone.

Vaknade vid 12 ungefär, har legat och chillat p i Saras Lya till 4 då vi gick in ich åt frukost. Nu sitter alla i köket och Sara sorterar tvätt. Dutti flicka!!
Jag och Amanda drar snart hem till mej och duschar sen går vi ner på byn igen och chillar med Hugo & Sara :)

Nu ska jag bajsa, hare gött!


Gäst bloggar ala mandapanda

När inte ögat ser, när inte örat hör, när inte hjärnan fungerar. Allt rörs ihop. Det jag ser blir till ljud, det jag hör ser jag. Jag klarar mig snart inte, men när jag är med dig så klarar jag allt. Med dig i min närhet, så fungerar jag perfekt. Så lova mig en sak, lämmna mig aldrig. För utan dig så klarar jag mej inte i denna värld. En text skriven av amanda lennartsson. Den handlar om vår vänskap, för mig är du allt bästavän.


- städa städa och åter städa.

Hejsan. Har varit vaken sen halv åtta imorse.. Följde med till Siljansnäs och kollade på när lillasyrran sprang nån tävlig. Hon kom etta, grattis till henne!♥ Nu måste jag städa rummet, ser förjävligt ut! Sen sk jag ner på bubbleroom och kolla lite. Dom har ju byggt ut så de är lite rea där idag ;) Så kommer Amanda oxå så vi ska sova hos Sara, får se vad vi hittar på. Nu ska jag fortsätta där jag sluta, rummet är inte stort men det är en jävla massa saker i detta lilla rummet
Vart kommer allt ifrån?! :o
hejdå,

Somliga får , somliga tar. Somliga har ingenting kvar.

Nu ska jag sluta med alla emotexter här på bloggen. Jag håller mej tilll dagboken Ja jag använder dagbok, stör det dig eller? :)

Känner att jag mår bättre om jag bara får skriva , men jag vill inte att nån ska läsa och tycka synd om mig så jag skriver allt för mej själv då barajag kan läsa :-) Nu ska de bli mer posetivt är på bloggen! Det tycker vi om!! 

Har planerat lite grejer jag ska göra med mej själv till sommarn, eftersom jag inte trivs riktigt med hur jag ser ut i headet nu.. Men ingen får veta vad jag ska göra!! :D

-I Don't believe you.

nyss hemkommen från skolan, blev 3-rättersmiddag på hemkunskapen så är proppmätt!
Känner förövrig att det blir en hemmakväll idag. eleonora ville att jag skulle komma ner till henne å umgås med lite folk , men jag vill verkligen inte träffa något folk, räcker med att jag träffade folk i  skolan. Är inte på det bästa humöret och känner mej inte fin nog för att träffa några..Har haft en dålig vecka, thats true shit. Måste dessutom städa inför konfirmationen.. Sorry får bli en annan dag.
Kommer väl fler inlägg senare ikväll.. :) Helt oredigerad bild. Ser ju förjäklig ut, hehe..

Ingen bra dag idag.

Försov mej i morse , stressade till bussen, kom till skolan fick huvudvärk, de gick över, fick värsta magontet så jag åkte hem och sov i några timmar. Nu är det bättre, men kan inte äta.. Mamma ska ringa in till farbror doktorn , men jag vill inte träffa nån jävla doktor!!

Är jätte trött och ensam hemma så går nog ner och sätter på några program OC, längesen sist..♥
känner inte för att visa bild på mig ssjlv i nuläget , så ni får en bild som jag tog första dagen i 7.an :)

-

Life isn’t about pleasure others, so don’t forget to live your life, not someone els.

L*GER

Drar på läger snart , hinner inte skriva ska packa de sista :) ville bara skriva att jag  lever.. hejdå ♥

rubrik

Sitter i soffan å fipplar med mobilen , jäklar va stor den är. haha. Finns igentligen inte så mke att fippla med men försöker skicka musik från den gamla mobilen till den nya , MEN DET GÅR INTE?! frustrerande!! Inte vet jag hur man gör när man laddar in från datan till mobilen eller -.- vill ju ha musik imon när jag ska åka buss från bjurs till rättvik. Ska väl försöka en gång till, om de inte funkar vet jag inte vad jag ska ta mej till!! Måste packa oxå. FAN!

Lycklig♥

hejsan. Dagen idag sög. Kunde inte äta i skolan så Sara förslog att vi skulle gå t konsum och köpa drickyougurt, så vi gick dit å köpte en men mådde bara illa när jag drack den.. Börjar bli bättre men de är ändå inge bra..
Fick ett sms på Svenskan idag "Nu kan du hämta paket från tele2 ab" osv. Snacka om att jag blev glad! Kom hem tog upp mobilen och allt urförpackningen, fick ett nytt simkort, MEN SKITEN VAR LÅST! Så jag å pappa har haft lite slagsmål med käftarna, hehhe blir så jävla sur när saker inte funkar som de ska! Men nu ringde han till Tele2 så dom ska låsa upp telefonfan ! :) Då blire å fixa å massa så man kännersej hemma med den , haha. ¨
Nu ska jag duka , hare bra hörs hej.

LIVET LEKER!

Dagen idag har varit bra, den blev nästan bara bättre på kvällen.
Tills man va ensam då alla tankar kommer. Jag borde tänka på allt bra jag gör ist för att tänka att jag kunde ha gjort det på ett annat och bättre sätt. Jag hatar när folk tar upp gamla grejer, men jag kan inte glömma gamla grejer..
Kan inte riktigt förklara men drygt som fan äre iaf. Men ska väl försöka se på den posetiva , ska ju på konfaläger på fredag, inga pengar har man heller , åååh livet leker ju! LIVET LEKER , WIHOO!
old pic

Pengar♥

Kashen! Löser alla problemen för dig mannen
Kashen! Man vill ju slippa socialbidragen
Kashen! Bara man klarar sig månaden ut
Hey, Kashen! Har ingen fått de, har ingen fått de

När alla cashen har tagit'slut och du känn
Efter i fickan desperat efter lyckan
Framtiden hinner ikapp när du tänker dig
En kartong låda i city som väcker dig
Vad vill du göra med ditt liv kan du känna de nu
Vill du ha kvar i samma stil kan du vända de nu
Klart jag kan men musiken ligger i fokus
Så många som bara ger upp för att gå emot oss
Kan du, kan du låna mig cashen
Kan du, kan du låna mig cashen
Kan du, kan du låna mig cashen
Kan du, kan du låna mig cashen



Det är inte lätt när det är svårt.

Allt är fel, allt känns så fel just nu , vet inte varför men ingenting funkar som det ska. Jag tänker alldeles för mycke, vill ingenting, ser ingen mening i det jag gör, onödigt att göra nått då. Inte kan jag äta heller, bara tanken på mat får mej att må illa. Hörlurarna pajja idag och mina naglar är fula som en hög koskit, det blir bara bättre och bättre. Är trött i ögonen men inte i huvud, vilket leder till inte så mycket sömn på nätterna, och skolan blir min sovplats..
Vill bara gråta.

Det var bra då , vi var barn då.

hello sunhine

Godmorgon! ar faktist varit vaken ett tag nu , ar fått så jäkla svårt att sova på mornarna...Förut kunde jjag sova till minst 12 , nu sover jag till minst 10-11 om inte mindre.. jaja , nu ska jag ner och äta lite frulle, nu kom solen fram hejdåhehe bjuder på dessa bilder.

Tjenare alla glada där ute.

Godkväll. Är skittrött så jag tänker gå och lägga mej NU även fast jag är ledig imon! JAAA asbra!! :D
Förövrigt sitter jag och lyssnar på Block44 i min ensamhet, haha.. Och fryser om fötterna för jag tog precis av mej strumporna. Undra vad man ska hitta på imon , om jag kommer upp ur sängen , hehhe.
JAG TYCKER NI KAN KOMENTERA MER , VAD VILL NI JAG SKA SKRIVA OSV. höh.
Funderar på att färga håret svart igen. Asnajs.. Godnatt♥

...

28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

Varför?

Inbillar man sig att det gör ont i bröstet när man är ledsen?
Är det verkligen riktiga fjärlilar i magen som ger din kittlande känslan i magen när man är kär?
Varför ängna sitt liv till någon annan när man kan skaffa sig en egen religon och kultur ?
Varför prata när man kan skrika varför falla när man kan resa sig upp varför sova om man ändå ska vakna?


Hatar.Rubriker.Jävla.Bajs

Sitter hos tuva , ska snart dra oss mot Eleonora sen till Gamla där det säkert är massa folk :) Trevligttrevligt. Ska till Rättviksmarknad imon oxå , får se om man hittar nått..
Dunkar förövrigt jääävla musik , gamal musik som ploppa upp i huve , asnajs! jaja , nu ska jag kika runt lite medans tuva oxå kollar.. på nått annat..
Hejdå♥

Bild nu.

Tjeeeeeenare. Sitter nu i bilden å ska ha bild ,hahahha logiskt. ÅÅÅ jävla dålig musik dom spelar brevid mej ,, får fan spuuunk...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Blir en liten tripp in till stan efter skolan medn Elenora , :) Jaja nu ska jag



måla lite ,tttttyyyyypp! Byee

tog bara en bild på datan , hehehhe.. ååå orka va seriös. Blir nog inge mer bloggmning idag , heejdå


SOMMAR & SOL

hejsan. fick sluta en halvimme tidigare idag så jag har varit hemma i snart en timme. Är astrött så ska nog ta fram solstolen och lägga mej å sola, asbra. wihoo blir så glad när solen är framme!! :D ♥
mina nys shorts nu ska jag ut å sola, pusshej

Det är inte vad vi har gjort som vi ångrar, utan det som vi inte gjorde.


Ice age

Hejsan. Valborg spenderades nere på näset med några folk , trevligt trevligt. Har iaf varit vaken sedan 9 imorse, men dörren in till huset var låst (sover ju i lekstugan.) så jg har legat ute och solat :-) nu har jag å sara sett på ice age och nu ska vi in och äta frulle sen går vi väl ut hit igen..:)


RSS 2.0