Älskade katter

Godkväll! 
Idag var jag och Fredrik först till fotbollsplanen och kollade på min syster som spelade match. Efter det åkte vi hem till Fredriks mamma och käkade tacos med hans familj. Efter maten har vi bara varit där och myst med alla katterna som dom har. Världens gosigaste och snällaste katter♡♡ Dom har 3 kattern men fick bara kort på en av dom. Mysig söndag helt enkelt! Nu ligger jag i sängen hos Fredrik och ska väl sova närsomhelst! Godnatt ♡

Träffa bästa tjejorna ikväll ♡


Godnatt ■

Riksettan gick bra, långtråkigt men det ingår i kursen! Nu har jag precis lagt mig och ska väl se på lite 2 och en halv men innan jag somnar! Och Fredrik spelar väl, tur jag har apan o grisen i denna stora säng iaf ;) Ida och Thomas va här nyss och kollade på paradise också! Fattar inte så mke av de programmet men kul att kolla på enså :P 

Less

Tog fel på tiden idag. Trodde jag skulle vara på körskolan halv 8 men när jag kom dit va så skulle jag knte va där förns halv nio..... så nu sitter jag på stan helt själv. Jävla skit. Ska på nån kurs där som tar 3 timmar. Så har 2 lektioner i skolan idag. Och ikväll är det hockey!! 

Sömnlös natt

Usch vilken natt. Har haft ont överallt så jag somnade vid halv 6 imorse.. Som tur va hade jag Fredrik som sällskap eftersom jag sov där, så jag va inte ensam iallafall♡ men jag skippar skolan idag.. Känns som att jag aldrig blir frisk. Förra veckan va de förkylning o nu är de bihålorna som spökar. GAAAAH. Jaja nu ska jag se på lite vänner ochförsöka sova och ta igen den sovtiden jag missade.

lista

Är du:


1. Är du singel? - 
Nej
2. Är du lycklig? varken lycklig eller olycklig 
3. Är du uttråkad? nejdå
4. Är du ledsen? 
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? Såklart 
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar gifta?
 ja

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  nja, har aldrig hänt mig riktigt så tror inte på det stenhårt precis
2. Har du nånsin blivit sårad? Jaa
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? 
ja..
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? 
har jag säkert.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja 
6. Har du haft en hemlig beundrare? 
vet inte
7. Är du kär? - ja.
8. Vill du gifta dig i framtiden? kanske det kanske 

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? katt! 
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll
8. Pengar eller lycka? Pengar
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? HAHA msn,det var länge sedan..

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? ja typ.
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Jaaaaa
4. Hoppat Bungee Jump?   nej, kommer aldrig göra det heller!
5. Ljugit för någon du tycker om? nja
6. Ätit en hel tårta? Nej , fyfan
7. Gjort bort dig offentligt? haha ja 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? -
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej, har aldrig haft husdjur
10. Velat försvinna? Ja

 

 

Vad såg du på tv sist?  Lyxfällan
Vems blogg läste du sist? Dessies
Vad åt du sist? En macka
Vem pratade du med sist? pappa
Vem ringde du sist? Mamma
Vem messade du sist? Fredrik 
Vad läste du sist? dn bok som är bra
Vem pussade du sist? Fredrik.
Vem kramde du sist? pappa i think :')
Vem bjöd du sist på något? Bjöd Fredrik på en pizza
Vad köpte du sist? Kläder


Nytt i garderoben

Hej! Gick på stan idag efter skolan och kikade lite. Det enda jag igentligen kände att jag behövde var en svart tunn kofta. Och det hitta jag! Plus ett par pösbyxer eller vad det nu heter. Fett sköna är dom iallafall!

Haha jättdålig bild med den får duga.

Igår var jag sjuk o hemma från skolan men idag kände jag mig bättre. Bullshit mpr som en påse skit nu bara för de, så får väk se om jag stannar hemma imon och försöker bli frisk för på fredag och i helgen har jag inte tid att vara sjuk!!



Falla Fritt

Jag står inför ett val som kan förändra mitt liv. Jag står inför ett val som är väldigt avgörande om hur mina kommande år i skolan ska se ut. 
Jag har fått ett val om att gå ett extra år i skolan, istället för att jobba alla kurser detta år så kan jag skjuta upp dom till efter studenten. Detta är ju inte så jättelätt att välja vad man ska göra. Det låter ju jättebra, men tänk om jag får jobberbjudande direkt efter studendet, men då har jag ju fortfarnade skolan att gå till då blir det plus jobb på det.. Eller om jag får jobberbjudande jättelångt ifrån Falun där jag går i skolan. Då måste jag tacka nej till de jobbet eftersom jag måste gå i skolan. Nu är det inte så att jag måste gå 5 dagar i veckan utan bara nå dag då det är 3 kurser jag måste läsa in då.
Tyvärr fick jag reda på detta lite snabbt förra veckan och vet knappt nånting om det men måste bestämma mig senast denna vecka.
Det som är bra med detta är att jag får mer tid till att jobba ikapp matte och engelskan som jag inte klarade i 1:an och jag får mindre kurser att tänka på. Dom som försvinner är Naturkunskap(som jag oxå hade F i) Samhällskunskap och Historia. 
 
Somvanligt är det ju folk som inte vet så mycket som säger att jag får skylla mig själv att det blivit såhär. Att om jag lagt ner mer tid på skolan och inte andra saker så hade jag klarat matte och engelskan.Men nu är det så att jag är en person som ger upp väldigt lätt och bryter ner mig själv så fort det går dåligt, jag har väldigt lätt att tycka illa om mig själv. Ochhade det varit så att jag inte har betyg för att jag inte brytt på mig, då kan jag få skylla mig själv. Men nu är det ju så att jag har verkligen kämpat i flera jävla år med dessa ämnen. Och ju högre upp i skolan man kommer ju svårare blir det. Ju mer får jag kämpa ochju dåligare psykiskt mår jag. 
 

Men ju mer jag tänker ju mer så ser jag detta som något bra, att välja bort dom 3 ämnerna som jag igentligen inte behvöer och fokusera på dom som är viktiga istället! 
 
Jag ska prata med lärare och massa människor imon och jag hoppas att jag gör rätt val!
 
 

RSS 2.0