Söndag, bästa söndag.

Hela denna söndag har jag spenderat med världens bästa hela dan. 
Han sov här inatt, eller han var shafför inatt så vi kom väl inte hem förns runt 4 imorse. Käkade på MAX i blge vid 2 tiden med Emil och Eleonora. Trevlig kväll :D 
 
Är helt väck idag så nu ska jag krypa ner i min kalla säng och sakna lite och hoppas jg somnar fort som fan så jag får lite sömn i natt iallafall..
Bild från inatt. Åkte runt med Emils stora leksandströja och var stolt ;-) 
 

Hos Saris.

Sitter hos Sara. Har varit och handlat lite gott och sånt till kvällen.
 
Sara ligger i sängen,Tuva läser , Maria blåser upp en madrass och jag pratari tele. Fan va sociala vi är jao. Ska väl snart dra ut och kolla lite på byn innan vi somnar. HAH GAAAY.
HEEEEELLLUU MARIAFIS

Heeeelt slut

Typ såhär kände jag mig idag och igår. Helt trött och slut. 

Åkte hem från skolan i onsdags och idag pga av huvudvärk. Har fått medecin mot bihålstjofräsan men inte fan blir det bättre heller. Menmen får väl leva med denna konstanta huvuvdvärk tills den vill ge sig. 
Blev iallfall lite bättre i onsdagskväll när älskling kom och tog hand om mig :') 
Och nu ska jag dra till Leksand tills imonkväll. Hur ska jag klara mig i nästan 2 dagar utan att få träffa han? :( verkligen..Får pussa sönder han när vi träffas på lördag! 
Nu ska jag packa lite sen dra till bussen.. HEJDÅ

Jag älskar dig otroligt mke ! ♥♥♥

När jag ligger i din famn och du kramar mig hårt och säger "det löser sig" 
då vet jag att jag har kommit rätt.
Det är som att världen stannar när våra läppar möts
Jag är rädd för att öppna  mig för folk, men med dig känns det bara så lätt
 
Du kom och fångade mig när jag var som närmast kanten att hoppa, utan dig vet jag inte om jag skulle stått här så glad och lycklig som nu.
 
Förlåt om jag inte är så duktig på att visa hur mke du betyder för mig, men jag är inte bra på sånt. jag är inte van med att folk är så snäll mot mig som du är. Förlåt, jag ska bli bättre. Jag vill inte förlora dig
 

hard work work






21/11-12 älskar dig ♥

♥♥♥

Ikväll skiter jag i allt.

Kasta bort problemen jag vill va glad för att jag lever
Slösa bort min sista sedel, ljuga fett om vad jag kräver
Är det rätt eller fel, pallar inte bry mig mer
Alltid upp alltid ner.


Passionsfrukt

hejhejhej.
Allt har gått emot mig den senaste timmen.  Tog mej en halvtimme att startqa en dator i datasalen.Då bytte jag dator men den funka inte heller... MIN DAG VERKLIGEN. Nu hittajag en som fungera men då fattar jag inte vad vi ska jobba med igentligen. Hamnar efter.se . Usch nu vill jag hem.
Nu ska jag jobba.. eller aa göra nått iallafall. Hoppas dagen gårfort så ajg får hem och sova. Verkligen.
 

Twitter är bra skit.

random rubrik.
 

Kom precis hem från bjurs. Fredrik, Z och Erik kom och hämtade mig vid 9 så drog dom med mig t bjurs, trodde bara jag skulle ut och säga hej till dom men nej blev en liten kvällstripp dit istället..Trevligt. ligger i mamma säng och kollar på beck nu iallafall. Ska ner och borsta gaddarna nu sen gå och lägga mig, Sov 12 timmar inatt men är trött som en gris ändå. Som vanligt då.. orkar inte skolan. Tyvärr. Vill så gärna bara skita i den och bara glida runt. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Nu ska jag kolla klart. Hare bra. 

Turn up the love

Hejsan! Fins gästinlägg Eleonora gjorde ;-)
Sitter och lyssnar på musik och väntar på Tuvis som skulle komma hit ne sväng innan vi drar till tjejkvällen. 
Ska nog lägga mig och vila en stund så den förbannade huvudvärken försvinner! Nu skulle du vart här och pussat bort den..åååh, tur vi träffas snart iallfall annars avlider jjag av saknad. ♥  hihihih.
 

Jaja, bara tiden kan gå liiiite fortare. Nu ska jag vila en stund. hare bra vi hörs hej.

"skit ska ha skit , resten får du lista ut själv."

jag fattar inte hur folk kan se nöjjet med att råförstöra andras hus. Blir bjudna på fest och kommer och förstör precis allting i huset. Det hände min bästavän , hela huset blev förstört, vattenskador, kraschade glas osvosv. Hon och hennes familj måste betala jätte mke pengar för att laga huset igen. Idioterna fattar inet vad dom har gjort, det ända hon fick till svar när hon frågade vaarför dom gjorde de var "det var ju inte vårat hus så saksamma." MEN VAFAN MAN GÖR INTE SÅ ÄNDÅ va förfan glada att ni blev bjuda på fest. 
Jag mår själv dåligt lver min vän och hennes familj, att detta har drabbat dom. Att dom måste lägga ut så mke pengar på att några jävla idioter är så jävla idiotiska att förstöra allt. Va jag miljonär så skulle jag - som jag sa till henne idag- ge henne och hennes familj några slantar. 

hejhej eleonora h'äär

tjatja alla carins bloggraders. Ikväll ska vi på tjejkväll så hennes papaa kommer och hämtar mig vid 6. Bara så ni vet så mökar Carin jättemycket. Nu ska jag hoppa in i duschen och ba untzuntz .. Eller inte. Sätter på mjusik och ba untzuntz iallafall. Hejdå pratar med carin nu hejdå
 

LOL, filmen LOL

Godkväll gott folk! 
Åkte hem direkt efter skolan...Eller nej där ljög jag..Tog mig 2 timmar att komma hem. Träffade på F när jag skulle hem så stannade ett tag och snacka med han sen skjutsa han hem mig :-) Sen dess har jag varit hemma. Inte gjort ett piss förutom att möla i mig chips och godis så jag har ont i magen. Duschat har jag hunnit med oxå.. Och nu orkar jag faktist inte mer idag. Får fixa tvätten imon så jag får pengar till mat då jag ska ut och käka med tjejorna i klassen. Nu ska jag sätta på mig pyjamas, gå ner och säga GODNATT sen sätta igång en film. Denna veckar har gått skitsnabbt tycker jag. 
Lite bilder från idag. 

tjatja bloggen

ligger i cafeterian helt död.. aa fast nu vakna jag när niniinen kom och hoppa på mej.. Kan ju uppdatera bloggen då jöö.
Helgen va den bästa på länge. Orkar inte ta upp allt men den va bra iallafall.. hehhu. Har nog idrott nu eller nått. Har inte riktigt koll.. Hockey ikväll iallafall. De har jag koll på. pusshej









Händerna Upp I Luften. Pannan Mot Baren Nu Spränger Vi Taket

jag borde städa. jag borde plugga. jag borde sova på nätterna. jag borde mycket men inget händer. jag blir så frustrerad på mig själv för att jag är så förbannat lat. om dagarna bara kunde vara några timmar längre, då skulle man hinna mycket mer.. Nu ska jag iallafall masa mig ur datastolen och städa rummet och hoppa in i duschen.
Pusshej.♥

Random rubrik

Fett opepp på livet. Orkar knappt gå upp på morgonen, klarar knappt att gå upp för trappen och lägga mig i min egen säng. Fattar inte vad som är fel.. Kommer tillbaka hit när jag mår bättre. 
Nu ska jag sova, hejdå.

When you hold me, I’m alive We’re like diamonds in the sky.


Macka med oboy

GODMORGON!! Här sitter jag och käkar macka med oboy och lyssnar på musik. HEJJA MIG. Bruakr aldrig kunna äta frukost men nu har jag gjort en brakfrukost, ba för jag hade lust med de. Nu ska jag gå och klä på mig och sen vänta på maria , så dra vi till bussen :) Känns konstigt att gå till skolan nu efter 3 veckor.. Får väl se om det går bra eller inte. Får kämpa kämpa kämpa så jag klarar detta år även om det kan vara svårt ibland.. 
jaja hejdå ♥

what dosen't kill you make you stronger.

Att vara stark är inte

att aldrig falla

att alltid veta

eller att alltid kunna

Att vara stark är inte

att alltid orka skratta högst

eller att vilja mest.

Att vara stark är inte

att lyfta tyngst,

att komma längst

eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att

se livet som det är,

att acceptera dess kraft

och ta del av den.

Att falla till botten,

slå sig hårt.

Och kunna ställa sig upp igen.

 


Haft en bra helg trotsallt!

Tjääna. drog in till bjurs igår , blev en byrunda med oscar , sen hem till nisse eftersom han jag igentligen skulle va med hade annat att göra innan. Men hemma hos nisse va de trevligt folk så satt väl där i nån timme sen kom väl Fredrik då satt alla å spela LOL. Kvällen började lida mot sitt slut , jag missade bussen (klant!!) men snälla fredrik skjutsa hem :) 
 
Idag åkte jag in t falun o shoppade loss med sara , sen hem snabbt byta om äta osv. Sen kom min skjuts till bjurs där jag spenderade kvällen med Elenora, Fredrik och Olle. Rätt seg lördag men den dög. Va ändå inte så pepp på å gö nånting .. :P 
Imon blir det att ta de lungt och åka på hockey! Äntligen efter typ 2 veckors uppehåll!! 
Godnatt , eller aa godnatt blir det väl int än på ett tag, men detta blir nog sista inlägget för idag :) ♥

Pappa, min kämpe♥

Du lider varje jävla dag. Och du har gjort det i kanske 12 års tid. Ingenting finns att göra , jävla läkare som inte kan göra ett skit. 
Du kan ju knappt gå en cm förns du måste stanna och hämta andan för att inte börja gråta av smärta. Jag lider med dej och jag mår grymt dåligt när jag ser att du har ont. 
 
Jag tycker du är en kämpe iallafall som inte ger upp. Fast nästan varje dag är mer en motgång än en framgång så står du på benen. 
Pappa jag älskar dig så jävla mke att det finns inte ord♥ Du ställer upp för mig i alla lägen och jag vill inte att du ska lida.
Men vad finns det att göra? 
 
Gängsta, love u ♥

kör naturellt idag

Har vart i stan och shoppa satan idag, bilder kommer inatt när jag kommer hema. min skjuts kommer nu :-) pusshej. 
 

Det kommer aldrig bli du och jag ah ah ah

Somvanligt blev det inte som planerat, men jag gråter inte över de. Drar snart in till bjurs och träffar Fredrik istället :) Va längesen man träffa den herren kan jag ju lungt säga! synd bara att Noris inte kunde va med, känns konstigt att sticka iväg nånstans utan sin andra halva. Jag är fan seriöst, det känns som om jag bara åker in som en halv person. Wierd men sant :o 
jaja , ska ner och hälsa på Sara lite snabbt innan bussen går. pusshejj

mtv

SAKER SOM DU ÄR JUST NU: 
[/] kär 
[] glad 
[/] trött 
[] vild 
[x] lugn 
[] nervös 
[x] uttråkad 
[] irriterad 
[] ledsen 
[] besviken 
[] arg 
[] Sjuk 
[] stressad 
[] förvirrad 
[] sårad 
[]olyckligt kär

RANDOM STUFF: 
Någon/några som förstår dig: Maria, eleonora

Någon som du längtar efter: absolut
Något som du längtar efter: längtar inte efter nått sp för tillfället.
Någon som du hatar: jaa
Vem kramade du senast: elenora
Vem kysste du senast: o tror jag
Vem ringde dej senast: pappa 
Vem ringde du senast: elenora
Har du några kärleksproblem: mja
Har du ätit något idag: lite makaroner
Har du gråtit idag: nej
Har du skrattat idag: nej


JAG: 
Är singel: ja 
Saknar någon just nu: absolut
Är rädd för att bli övergiven: Är väl alla
Svär ofta: ja
Sjunger i duschen: nä
Morgonperson: ojojoj dethär vill vi inte prata om
Är kär i kärleken: öö va ?
Skrattar åt mina egna skämt: haha ja när ingen anna gör de
Vill ha barn: nej inte just nu
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt: ne

HAR DU: 
Glasögon/linser: nej
Piercingar: nej bara 8 hål i öronen
Syskon: ja
Pojk/flickvän: nej.
Jobb: nej
För många vänner: vänner får man aldrig nog av!
Rymt hemifrån någon gång: ja
Färgat håret: ja
Bra självförtroende: nej
Sagt "jag älskar dig" till någon: ja
Varit kär: ja
Dumpat någon: tror inte de
Brutit ett ben någon gång: nej
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: kanske
Somnat gråtande: jaa alltför ofta...


BRUKAR DU: 
Titta dej själv i spegel: ja
Ha ångest: ja
Drömma mardrömmar: nej
Klä dig i svart: ibland
Hata folk: hehe ja
Lita på folk:nej

SISTA PERSONEN SOM: 
Du delade en dricka med: vetinte
Du fick sms från: robert

 


godmorning.

Godmorgon. Ensam hemma, alla andra är och storhandlar mat och skit. Ska väl försöka vakna , genom att poppa musik :D Senare ikväll drar jag nog till bjurs och badar tunna med några stycken, asnajs. Eller aa det är planerat så än sålänge men de kan ju bli ändringar, man vet ju aldrig..
Sittter förövrigt och kollar på Snooki & Jwoww.
 
 

RSS 2.0