Min Skrutt

Va duktig jag är på att blogga då... 

Blev ju varken hockey eller mat med F i lördags. Flytten tog så lång tid så jag tänkte åka ner till kusinen och kolla på hockeyn men den hann ta slut innan jag kom dit så hon lagade mat så åt vi lite innan jag åkte till F och hon drog på fest i stan. Jag skulle till en kompis på fest så då följde F oxå med. Haha ja vi firade våran alla ♡ dag med att gå på fest. På söndagen myste vi hela dagen nästan. På kvällen gick vi ner till affären och köpte godis, sen fick F laga lite mat till oss :) Har inte gjort något speciellt på detta lov och så kommer det väl fortsätta. 

Signe skrutten bara växer och växer. Idag hoppade hon upp i söngen för första gången. Hon kom inte hela vägen upp, utan fastnade med klona i madrassen men då hjälpte jag henne :) och nu ligger hon i mitt knä och sover. Och jag ska oxå sova för jag ska in till stan imon och äta kinamat med kusin 😊
Såhär såg det ut nästan hela söndagen 👇💕💕💕💕

Sista dagen på praktiken.

Godkväll! 
Imorgon gör jag alltså sista dagen på praktiken, då har jag vart på försklan i 5 hela veckor förutom de 3 dagar jag har vart sjuk. Det har varit sådan grymt rolig tid på förskolan. Jag har lärt mig så mycket och så har jag mått så himla bra bland alla barnen.Känner verkligen att detta är något jag vill jobba med. 
Veckorna har gått alldeles för fort. 5 veckor ska inte gå såhär fort! Det är sjukt. 
 
På lördag är det alla hjärtans dag. Det "firar" jag med att först hjälpa min bror med att flytta, sedan lite hockey och sen åker jag hem till min man och äter lite gott och bara myser! Vi tänkte gå ut och göra något tillsammans men eftersom båda har det lite snålt med pengar just nu så väntar vi med att göra något tills jag har fyllt år. Kanske bokar något senare i veckan när vi bestämt oss helt..
 
Japp fyller 18 år exakt 11 dagar. Dagen man väntat på sedan man föddes nästan. Jag längtar inte alls längre. JAg är så himlans rädd för att bli vuxen och behöva ta eget ansvar.. Jag fattar ju ingenting. Hur ska jag kunna betala mina räkningar helt själv? Jag har alltid fått betala min mobilräkning med mina egna pengar MEN då har endå mamma betalat den med MINA pengar. Men nu ska inte mamma göra det nåmer utan nu ska jag betala själv, alltså skicka in räkningen helt själv och dessutom KOMMA IHÅG ATT BETALA DEN I TID. 
Herregud, jag kanske målar upp värsta skräckcenariet här men jag känner verkligen inte för att klivka in i vuxenvärlden och bli behandlad som en vuxen. Jag har fortfarande 12 känns det som ibland. 
 

RSS 2.0