Nu Lämnar Jag Denna Vackra Plats









Ska bli kul att komma hem till mina vänner och min man. Men det är alltid lika tråkigt att lämna sånnahär underbara ställen..

Är Det Okej Att Jag Stannar Här Några Veckor








Apr. 22, 2014

Guuud vilken lång dag det har varit. Åkte hemifrån halv 2 inatt och kom fram till arlanda vid halv 5. planet gick kl 7 imorse och så va vi framme 11 :) har vi hittat hotelletnu , varit runt och kollat lite och snart ska vi nog gå och kolla om det finns nå restauranger i närheten som vi kan äta.





9 timmar

Började lovet med att ligga däckad i sängen i 2 dar pga förkylning. Men pallarde mig upp ur sängen i lördags och gick till mormor och åt påskmat. Hon är bäst på att laga mat!! Sen tillbringade jag lördagskvällen med min man och hans pappa med familj från Sthlm. På söndagen lyxa vi till det o köpte en varsin pizza och bara glassade i solen hela dan. Sen på kvällen åkte jag o mina bästa tjejer till nån brygga o myste till det med massa sol, mat och skitsnack. Åkte sen hem till man och sov där igen.





Idag när jag kom hem så kom kusinvitamin upp t mig så vi har suttit o kollat på OTH i några timmar:-) Nu får vi se om jag somnar, ska upp om 3 timmar för att åka till arlanda och srn viadre till Mallis :)))





Nu blev det mycket bilder och text. Men skitsamma, kanske dyker upp lite bilder under veckan ♡

-

To young to die
To old to cry
To much in love to say goodbye
Keep smiling, dreaming, loving, living
But most off all KEEPTRYING

Jobba jobba jobba


Godmorgon! Börjar ju igentligen 10.15 idag men eftersom det är vollybollturnering så började vi halv 9 idag.. Är inte med på de så jag sitter o pluggar igen massa som jag inte är klar med..
Har blivit megaförskyld, hat jätteont i halsen och hostar satan. Lagomt till man ska utomlands o det är lov :) min vanliga tur :)
Ska fortsätta plugga eller nått nu.

Söndag

Blev en lugn kväll igår med grillning, kortspel och massa skratt!
Åkte in till stan imorse med Sara och kom prrcis hem och har duschat o sånt. Nu ska jag göra som alla andra dagar, lägga mig i sängen och se på One Tree Hill. Hihi

Tog inga bilder igår förutom denna ;-)

Drar ut på lite roligheter eller nått nu






Godmorgon!


Vaknade som vanlig väldigt tidigt idag, ligger och kollar på OTH som vanligt oxå. Få se om jag somnar om eller går ner och gör havregrynsgröt :-)
Senare ikväll ska jag iväg och grilla med lite vänner, de blir asnajs.


härrå

FUCK

ÄR SÅ ÄCKLIGT JÄVLA SJUKT NERVÖS INFÖR IMON!!!
 
 





Jag o Fredrik kom hem till han vid 4 inatt efter vart på en liten inflyttningsfest. åkte hem från han vid 3 och då åkte jag o pappa ut o körde bil. Nu ligger jag och ser på oth och kommer somna vilken sekund..
Onödig information men ville uppdatera lite 😛

RSS 2.0