Djurgårn åkte ur i år, djurgårn åkte ur i år , djurgårn åkte ur i år , hej hej hej!

hejsansvejsan. Sitter och skypar med adamsoon , calle och linus. Trevligt, dom pratar jag lyssnar, ovanligt huh?
Leksand vann mot Djurgården, dom åkte alltså ur elitserien och blir i allsvenskan nästa år. Jag började grina när det blev 2-0 till Leksand glädjetårar ofc!! Även fast lif kanske inte kommer upp iår till elitserien så va de ändå härligt, dom har inte haft en chans i kvalserien på 5-10 år nästan och förra säsongen kom dom inte ens upp och nu ligger dom 3:a :) DOM HAR EN CHANS. Men jag har ju lärt mej att inte hoppas för mycket , så jag ska inte vara glad nu och sen bli besviken , jag måste kunna tro på att det kan bli förlust men att det ocå kan bli vinst. Kan inte bara tro att det ska bli vint då kommer jag garanterat bli besviken..
Rögle får alltså inte vinna mot örebro på tisdag eller när det är för då är alla körda.

KROSSA DIF!!

Tjenare, inatt sov jag hos Sara med henne och Amanda!! Träffade Hugo oxå och va med han sen mitt i natten gick vi och mötte Sebbe vid lager sen gick vi hem till Sara igen. Sköna killar dom där 2 :D Så skulle vi ta massa kort på oss men de gick inge bra , haha. Så skulle sebbe å hugo hem till hugo och lana så vi följde med dom en bitså när vi hade kommit enbit kom sebbe på att han glömt datorn hos sara då fick vi vändaa och jag å amanda stannade kvar i saras lya eftersom sara hade somnat... Blabla , väntar på att poa ska komma så vi kan åka på hockey. Sara och Amanda blir emd oxå :D:D Matchen börjar 4 så han borde komma snart ... hejdå ! <3

HUE SNYGGT ÄR INTE DETTA??!

komentera vad ni tycker! :)

Du får inte ge upp utan en kamp , du får inte vända så fort vägen blitt brant.

Sitter och skypar med Calle & Linus. Det är väl trevligt, haha. Ska lägga mig tidigt idag så jag kommer upp imon!!
Jag lever iaf efter träningspasset jag hade med Frida. Fast...jag dog ibland..hehe..
JAG VILL HA SOMMAR,FATTA!!

Tja tja bloggen vad händer idag?

heeeeeeeeeeeeeejsan. Slutade runt 12 idag, sköönt! Sitter hos Sofie just nu och tänkte ta 13.45 bussen hem men missa den så tar 14.40 bussen hem ist ;) Har bakat kladdkaka och nu ska jag och Frida ha ett tränigspass ,

haha :D Hare bra hörshej  nu tjatar frida på mej så måste sticka!!!

Jag har en dubbelnagel :o

Jaa jag har en dubbelnagel , dom sitter på varann :o men nu rev jag bort underdelen men allt vill inte förvinna :o
Jaja, sitter och kollar på OC (ovanligt) och blev grymt sugen på att åka till Stockholm!! Frågade mamma igår om vi kunde åka tåg dit , shoppa och sen åka hem hon sa att vi kunde det men...de va ganska dyrt...BAJSA PÅ PENGAR!!HATAR PENGAR!!!
Förövrigt är jag hungrig , har inte ätit sen tolv då det va lunch i skolan .. men orkar innte gå ner så får väll vänta tess tolv imon då jag kan äta igen , eftersom jag inte kmr hinna äta frukost , hehe..
Och Amanda kommer på Frdag då ska vi sova hos Sara!!Har inte sett den ungen på typ 1 månad fast de känns som en evighet!!!!
Snygga vi va :D

Jag ville inte va den som blev kvar.

Tjenixen (Sorry Eleonoraa snodde ditt ord!!) Kom hem för typ 5min sen , har varit ute å härjat på bynmed sara:) Ska ner i duchen nu sen äta lite, byyyyyyyyyyyyyyyyyyye

Saker jag måste införskaffa...MEN det fattas pengar..

VILL HA VILL HA SKA SKAFFA SKA SKAFFA!!

TIPPPPPPPPS

Tänkte tipsa om denna godsak!!


Så jäkla god, fast man blir ganska mätt ;)
Finns att köpa på typ alla mataffärer

vägen till lycka kommer alltid vara sicksack man hittar mera fel och börja sjunka som i kvicksand

hejsan. Åkte hem tidigare från skolan idag , redan halv tolv.
Hade så jäkla ont i magen så tog bussen hem efter andra lektionen..Har legat i sängen sen jag kom hem och kollat på OC och nu tänkte jag sova ett tag.
Såhär pigg är jag... Godnatt

Det finns dom som vill dej väl även om dina fickor är tomma

Ska ner i duschen nu , sen plocka undan lite och slänga kläder!! Ska komma i säng tidigt och se ett OCprogram sen sova. Ska försöka komma upp i tid imon så jag kan göra mig iprdning i min egen tackt istället för att stressa mej till bussen som jag brukar få göra...Typ 1,5 vecka kvar i skolan sen 2veckor tror jag?? lov ;D
Har tränat lite nu på kvällen oxå :D:D Känns så härligt att komma igång nu, ska dra nu pusshej.

KOMENTERA!!

hejsan , sov hos Tuva inatt. Sara kom och hämta mej direkt efter hockeyn och skjutsa mej till Tuva så sov jag å Sara där:)
På dagen var jag i stan med Maria , fick med mej lite hem, om ni vill se de så får ni komentera,haha bara för att se vilka som verkligen kolla bloggen. Så komentera nu nu nu :d

jaja , kom hem nyss , ska städa lite eftersom de kommer en snickare hit imon och ska sätta upp  lister i mitt rum och vill ju inte skrämma han så borde nog städa lite , höhöhö.
Byeee
Funderar på å träna idag oxå.....

Dagen Outfit.

Mina älskade converse har kommit fram , liite smutsiga , men söta ändå ;)
Å såklart "osminkarmössan" som jag har döpt den till, :D
Nu ska jag dra till bussen , pusshej!

- Stan idag whit Mariafis

Tjatja, känner mej glad idag!! Solen lyser ute å de är waarmt ;D Och jag har inte sovit bort hela dan , vaknade runt tio av ett SMS av maria som undra om jag ville med in till stan en snabbis och såklart ville jag det , så har gjort mej iordning till bussen som går halv ett :) Kör osminkat idag så kanske man blir liiiite brun , höhö. Men Outfit bilder kommer snart :)

Äre okej om jag kallar dig baby?


Duschen next tjabaaa

Tjobre. Vart stan efter skolan med Eleonora , becci å frida :) fast frida gick sen med sin mamma, s vare jag nora å becci som virra runt i stan, träffade saga å manlika oxå.
Hade lite ont i huve å de va typ 20000+ ute så jag va lite osocial,, hehe sorrry :*

Har tränat lite såhär på kväll kvisten, cyklat , situps och handkluvar eller va de heter som man lyfter upp och ner.
Ska ner i duschen och kanske se ett oc program sen , hare gött bajskorvar!
old piiiic

Godnatt♣

Ärligt , jag är inte ett dugg jävla pepp på att gå till skolan. vill bara vara hemma och softa. Vill ha sommmarlov. Vill inte vill inte vill inte gå till skolan, Det händer ju bara samma grejer där hela tin. lika lektioner jämt, lika uppgifter, lika platser i klassrumme, lika tider vi börjar och slutar, samma färg i klassrummet , samma soffor i cafeterian, samma färg på trapporna, samma äckliga toaletter. Samma trötthet. Allting är ju desamma dag in pch dag ut på den där jävla skolan.
Vill inte gå i skolan , vill ha sommarlov, sen vill jag jobba ist för att gå i skolan. Så känner jag just nu, jag vill jobba!!

Nu ska jag sova, godnatt♥

Nu ska jag slagga.

Va ett jävla tryck i arenan idag!!! Har ingen röst kvar, haha. Fast det belv 3-2 efter förläggning till timrå. Leksand fick 1poäng och timrå 2 , de är iaf bättre än att timrå skulle fått 3 å lif 0! Leksand har 4poäng av 6 möjliga och de är ju ganska bra =)
Blabla är för trött för att skriva igentligen , sorry om nu inte faatar nått för de gör inte ens jag. Godnaat bloggreaders, sysn imon...

Timrå har ingen chans bär vi bjuder opp t DaladanS!

Ska på dass sen går jag ner till morbror som har varit så snäll å fixat skjuts till mej :')
Hare bra, pusshej.

bajsa!

Usch, känner att allt är drygt, känner mej så trött på allt. Orkar inte göra nånting, även fast skolan inte är så dryg (för tillfälligt.) Så känner jag inte för att gå dit , vill bara va hemma och sova..Kännerinte för att sminka meej på mornarna heller, eller klä upp mig. Då äre illa , jag har alltid gillat att sminka mej men nu har jag inte sminkat mej på hela veckan..Nånting är fel men jag vet inte vad. Känner att nånting sätter stopp för mig att vara lycklig på någe sätt. Vill vara pigg och glad , vill orka klä upp mig med jeans och en fin tröja men orkar inte anstränga mej. Usch fy & blä. Ska ner i duschen nu sen ska jag se ett program OC!

hahaha humor ala mig.


Rubrik Saknas

Tjenamors , blec väck 9 imorse eftersom jag skulle på konfa till 10 -.-
efter det följde jag med ner till GodisBritta å köpte godis å nu sitter jag här framför datan, funderar på  ta mej en powernap.. Sen gå ner på byn idag igen , va där igår å med massa fölk hemma hos Svenne , typ 8pers i han mini rum haha :p Ramla i en vattenpöl gjorde jag å , hehehe.. Men ska ner å kolla om maten är klarorkar inte sitta här , sängen ropar efter mej ;) hejdå ♥
hahah very seriös

......

Hejhej, ligger i sängen , är ingentligen inte så trött men orkade inte sitta nere å glo på tv, blir så rastlös då :/ Så värmde lite mjölk och gick upp å la mej. Men då kom mamma å ville ha en jävla pincet så jag fick ställa mej å städa rummet för att hitta den men hitta den inte -.- Är typ dödens, jao..
jaja , imon äre fredag vilket innebär att jag INTE ska va hemma , eller jo jag ska laga mat. Men efter det ska jag inte va hemma , hatar de blir så jävla rastlös av att bara gå hemma så får hitta på nått. Fast har konfa på lördag så måste i sängs tidigt........................................................................................bajsa på den skiten.
Ska kolla igenom fb lite sen försöka sova.
haha så söta!
heheh bjuder på den , och ja jag har gossedjur i sängen. Älskar sånna!

usch fy blä.

Usch , har huvuvärk. Fick den sista timmen på idrotten , inte så kul jag ville ju gö styrka :(
Lägger mej och sover du tills de är mat..
Imon är de redan fredag!! :o Men hekgen blir tråkig eftersom de är konfa 10 på lördag och 11 på söndag..:( aja hejdå.

Vad Ska Man Skriva Här Då?

hejhej. Vart en tur på löpbandet hos mormor idag. SPRANG i 12minuter utan att gå , haha stolt. men hann inte springa så mycke ftersom jag råka somna på soffan medans mamma sprang, hehehe..
Eftersom jag har tränat och drickit varm mjölk på kvällen borde jagg kunna somna i hyffsat bra tid tycker man. Har somnat runt 2-3 varje kväll sen i söndags. Så läste jag igår på internet att man ska dricka varm mjölk om man har sömnsvårigheter så jag testa de idag :) Jag behöver verkligen minst tio timmars sömn för att orka med en hel dag i skolan eftersom jag är så extremt trött jämt! Så dom här dagarna har jag varit riktigt seg..:(
Men nu ska jag lläsa lite. JA NI LÄSTE RÄTT JAG HAR BÖRJAT LÄST LITE SMÅTT!!! :D

Godnatt hörs imon

nöööööördar.

haha nördig family!
Nu ska jag gå å lägga mej...Godnatt

Tja tja blokken

sitter hemma hos sara (ovanligt? ;) ) Sov här inatt för jag orkade inte gå hem igår :p
Började med att vi skulle ta en liten promenix på eftermiddan men den blev närmare 7 innan vi kom iväg och nere vid lager mötte vi Adam och Robin så vi står och snackar med dom i nån timma , sen följde  dom med hem till Sara och såg på mello! efter det gick vi ut igen till 11 då gick vi hem och såg på film =)
Asså hur kan svenskafolket rösta Torsten flink till finalen?! Han pratade ju genim hela låten? :s
Inte för jag kollat så mke på mello iår, men jag ska sluta kolla på det helt!! Så värdelöst program!
Nu ska vi gå med hunden! Låååååååååångt!
Föresten det är Wallander idag! Jag trodde det va sista avsnittet förra veckan för de va nån som sa det men så vare inte ! :-D


Jag & Alexandra.
Sara & Amanda.

Jag.

Så snygg.

Hoppas de är OK att jag lägger upp domhär bilderna på er Amanda & Alexandra, annars får ni säga till så tar jag bort dom! :)

Dagen outfit

Tog med mobilen först men eftersom de inte gick att ladda upp bilder på blogg.se från mobilen så får ni nöjja er med webbcam bilder :)
Dom nya byxorna och den nya trjan jag köpte igår =) Älskar dom!!

coolingar

Vi har våra stunder :D ♥

RSS 2.0