gangamstyle

Hejsan! Sitter och snackar med Nora i tele, har inte snackat med den kvinnar på veckor. Smider lite planer inför helgen som kommer. Och imon drar jag ner till henne direkt när jag vaknar och kramar henne tills hon kvävs.Typ. 
 
Ska förövrigt lägga mej nu tror jag. Gick upp 4 imorse och har flugit i 6 jävla timmar. 
Känner att det är jävligt skänt att inte beöva gå till skolan på en vecka iallafall..hade nog inte klarat av skolan i detta tillfälle, har för mycket att tänka på.. menmen så äre väl när man är en 15 årig flicka. Man tänker mer än man behöver oftast. Goddnatt bloggreaders.
Spanien 2012

Det ända jag vill är att kasta en sten i ditt äckliga ansikte, subba.

men du är inte ens värd att lägga ner tid på.. Gå och dra nått gammalt över dig eller nått. Hoppas du får ett bra liv. pusshejdå. Vi kommer då aldrig mer prata med varann. Den saken är då klar. 

In espanol

Hola! sitter nere vid poolbaren , har precis varit och kakat!
Aker hem imonbitti kl 8 o ar hemma vid 4 imon. Da ska jag direkt ner til Noooris som jag varit utan i en hel vecka.. : ( jaja , nu ska jag dra aaaaaaaaaa. Hare gott. Linus halsar!!!!

HEJDÅ syns om en vecka!


lovley training

Var ju och tränade igår. Fyfan vad stolt jag är över mig själv. Att jag ens masade mej upp ur soffan och drog på mig träningkläder och höll ut en hel timme är ett stort steg för mig. Vill bara fortsätta. Och träningsvärken man får dagen efter är den bästa smärtan man kan ha , en smärta som bevisar att man har gjort något vettigt. 

hollywood hollywierd

Gud vad glad jag är !! Okej lite ledsen är jag oxå för jag ska åka ifrån mina underbara vänner en hel vecka..ÅNGEST!! Annars känner jag att livet bara flyter på. Vet inte varför men allt känns så lätt. Ja, jag är glad, happy!!  hihihihihihihihihihihihihihiihiihhih
Kommer sakna dog knäppis ♥

Händerna Mot Himlen

Heeeej.
 
Jobbat arslet av mig today. ye right. Och snart ska jag på hurtjumpa och skaka arslet av mig. 
smsar förövrigt med den finaste, hihu :')  vet inte vad jag ska skriva, har noll information förutom att jag är jävla trött.
Ska väl försöka pllra mig upp från soffan och leta på träningskläder..
Grekland 2010
 

Jag kom, Jag såg, Jag segrade

Häromdagen  fick jag tillbaka känslan, känslan av att vara någons. Känslan av att inte vara bortglömd. 
Den var så härlig, jag flög på rosa fluffiga moln. 

Är du redo för något eget?

Jag fattar inte att jag kan va så jävla trött. Efter senaste inlägget packade jag lite sen somnade jag och vaknade vid 7 igen.. Ska se klart på Beck sen ska jag upp och lägga mig igen..Ska jobba 3 dar med mamma i veckan sen drar jag till spanien, WIIIHOOOO 
 
Rubriken är frpn en reklam jag såg, heheh :d

You can't start th next chapter of your life if you keep re-readning the last one.


bad boys

Hejsan. Vaknade runt 12 hemma hos eleonra, låg kvar i sängen tills pappa hämta mig vid 5 kanske. 
 
Elenora skulle dra på äventyr med några vänner. Då tänkte jag ba men jag kan inte sitta hemma ikväll även fast jag var hur trött somhelst. Så jag skulle dra till bjurs och va med jon, ringen och fredrik.
Men då kom sara upp och hon ville inte va med så jag fick lov att stanna hemma. Kvällen slutade hemma hos sara med hugo å sebbe, vi såg på film i 10 min sen chilla vi  i några timmar och nu ska jag gå och lägga mig..om jag inte somnar i soffan.. men först ska jag ringa nooriis
 
puss shej

Oct. 20, 2012


YOLO


uno dos tres

 
haha kung rubrik ! har hhjärnsläpp så kom inte på nåbättre.
 
jaja, sitter hos eleonora nu, ska sova här inatt! :) Vi ska nog snart antingen in t falun och kolla läget eller så åker vi t bjurs å är med fredrik och säkert nån mer. ASSUM
 
Igår efter jobbet så va jag sugen på äventyr så eleonora mött upp mej efter jobbet så stac vi hem och käka sen drg vi in till bjurs och gick en promenaad med fredrik1 runt hela bjurs typ, sen stack vi hem till fredrik2 där de va lite folk. Satt och spela lol och skit. najsnajs. Gjorde min sista dag på jobbet idag iallafall. Fick en handuk,nässesär och biokort på 200, ASNAJS! näsa vecka jobbar jag med mamma 3 dar sen drar jag till varmare länder.
ja , vad ska jag skriva mre, vill skriva massa men har ingenting å hjärnan. ska väl sminka hos lite till sen tar vi bussen om en timme vidare mot äventyr!  jaja, hörs väl säkert inatt när vi kmr hem nångång :)
 

drar igång en frågestund!

ja fråga på nu..
svarar när jag har lust :)

heartbreak

Kan inte sova på nätterna, kan inte fokusera på arbetet jag ska göra på dagarna, kan inte känna glädje och lycka i detta höst äckel vädret. Det enda jag gör är att tänka på dig, hur våran religion till varann hade sett ut om du inte hade valt bort mig för henne. Det enda jag tänker på är hur ovärd och värdelös jag är, hon va bättre än mig. Hon som du hatade.

Jag kan inte fokusera om jag inte får träffa dig, de är nå fel på mig..

Kvar blev bara jag, rester av en glad och sprallig tjej.

at the work

 

Oct. 15, 2012

Nu bara för jag inte har några speciella bilder att visa så funkar blogg.se på mobilen...
kan väl berätta att första dagen på praoen gick bra, lite långtråkig men bra. Får väl hoppas jag klarar av veckan och att sen går snabbt.

Sitter iallafall och kollar på Projekt runway Sverige. sveriges ttråkigaste program men orkar inte sträcka mig efter dosan. puss hejdå.

Jag har blivit så mycket starkare. Tack vare dig. Tack! :)


forget the drama and just UNTZ UNTZ

Hejsan. Hemma efter en dag med mamma på stan. Blev ju lagont bortskämd! ;-)
 
Kom hem och satt på musiken på högsta och ska packa lite och kanske dusca sen ddrar jag mig till en vän på tjejkväll. ASSUM
 
maskinen, kärlek till dom♥

-continues to struggle-

har jätte mycket känslor som bara vill ut. men jag är helt tom på ord. vet inte hur jag ska göra , hur jag ska säga, hur jag ska tänka. 
lixom du håller på där som om allt var okej, du bryr dig inte ens att jag är sårad, Eller så bryr du dig inerst inne men vill bara inte visa det. 
nej jag är bara helt förvirrad, fattar ingenting..nej jag fattar ingenting. 
jag trodde jag var över dig, att jag hade släppt dig. jag försöker och försöker men du gör det svårt för mig. Alldeles för svårt. klarar inge mer snart. 
du är som en drog för mig. Helt förstörande men ändå så bra för mig. För min hjärna. typ

SJUK KVÄLL. nyss hemkommen

 shit vilken kväll.
 
Den började i Sågmyra med Emelie och Eleonora , vi skulle på epaträff i byn, men va typ 3 pers där så vi tog bussen in rill bjurs och träffa fredrik. Så åkte vi hem till jon å där va massa folk som skulle in t stan på fest så vi ba "äsch vi hänger väl på då " så vi to bussen un t stan stog å vänta på en annan buss i typ en  kvart . så  fick vi lov å gå 10-15 min tilll nå jävla ghettoställe.. usch blää vilket ställe. så vi besluta oss för at ta nästa buss hem, då vi fick springa like heeelll för att hinna med den, vi hann! tog bussen till bergsgården där fredrik väntade med thee caar så åkte vi med han t sågmyra och slidade runt lite. 
Är ialladfall hemma nu och imon drar jag och mammsen in till stan och shoppar. 
 
har ni tagit er ner hit så är ni värda en puss asså! nejmen gud vilken kväll. 
GODNATT♥

Typ såhär varje dag kanske.


blir så less.

Att de alltid ska bli sånt liv. Vad man än gör så är det fel. Gör jag de du intw tycker är bra och rätt då är jag totalt dum i huvet.
JAG gör det JAG TYCKER ÄR BRA OCH ROLIGR FÖR MIG inte dig. Kan du inte bara fatta att jag lever mitt jävla liv som JAG VILL?!
Hallå, det är mitt liv inte ditt. Jag trivs med hur jag lever, jag gillar att fara hit å dit, vara spontan och leva dagen fullt ut. Lär dig det. Så kommer det alltid vara, varesej du gillar det eller inte.
Väljer jag att ta bussen fram å tillbaka flera gånger på en kväll, då gör jag det. Väljer jag att gå 3 mil, då gör jag det. Väljer jag att inte äta på en dag, DÅ GÖR JAG DET. Eftersom det är JAG som bestämmer över mitt jävla liv. JAG vet vad som är bra å dåligt för mig själv. INTE DU. Så sluta gnäll på mig hela jävla tiden.
Det svårt att se någon växa upp , men acceptera läget. Jag är inget jävla barn längre. Men jag är inte vuxen heller, så lossa på tyglarna lite hörredu.

TACK FÖR MIG.

SUR CARIN HÄR.

Hej.
 
Vaknade runt halv tolv av att pappa ringde.. Blev arg dåå, ville ju sova längre! Äsch, gick ner och drack kaffe sen kom mamma och lillasyster hem
 
Skulle ju igentligen in till Rättvik som alla andra idag men NEJ måste vara med till farmor och äta. Jävla skitgrejer. Så klockan 6 när alla mina vänner har kul i Rättvik åker jag till famor och käkar. SKITKUL.
Blev lite besviken på mamma när jag itne fick åka t Rättvik. Jag var hemma hela förra helgen och nu måste jag va hemma denna helg oxå... DDDDDDDDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Ovärt att ens gå upp imorse.Ska nog lägga mig nån timme till sen ska jag platta håret och allt sån nödvändigt

memories

Massa minnen överallt , musiken, platser, lukter, allt påminner om sommaren.
Sommaren med DIG.
Den tiden kommer aldrig tillbaks, lika så du. Du kommer heller aldrig komma tillbaks. Hur mycket jag än önskar att man kunde spola tillbaka tiden så går inte det. Jag får leva på mina minnen. 
 

DET VAR VI SOM SÄNKTE DJURGÅRDEN

Bilder från hockeyn för er som va intreserade...4-3 efter förläggning..

"tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig."


Usch fy och blä

Blää vad jobbigt allt blev. Har gått på stan ett tag efter skolan. Åkte hem till Tuva å käkade sen palla jag inge mer med huvudvärken och tröttheten så pappa fick hämta mig. Har huvudvärk varenda jävla dag. Vare för fel?! bajs.
Ska nog gå å borsta gaddarna nu och lägga mig tror jag...seriöst.

GODNATT

dagens














om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går

Bilderna är lagda åt fel håll, tror jag måste ta kort åt andra hållet för att det ska bli rätt...hehhe.. Dagens outfit kommer inom kort iallafall!
Ska faktist lägga mig och kolla Twitter lite sen skajag sova och tänka på multivitaminasaft. Fan va törstig jag blev ! :(
Älskar domdär mjukisbyxerna! Blir nog att ha dom imon om det regnar.. Känner mig som har mjukisar men vafan ska man ha då när det aldrig kommer nnya kläder i garderoben, då får det ju bli samma gamla vanliga kläder..BLÄÄ vill ha nyakläder. Men har man råd? NEJ!!!!! nu ska jag sova innan n¨nting åker i golvet, hejdå.-

Vad vill ni veta om mig? Komentera!

- jag är jämt trött. 
- jag kan verkligen INTE vara utan min mobil, de går inte
- jag skulle inte tacka nej till en resa med mina vänner utomlands 
- jag skulle heller itne tacka nej till en sovmorgon imon
- jag har svårt att glömma saker som jag borde glömt för längesen.
- jag har svårt att bli kär.
- jag glömmer lätt saker som är jätte viktiga att komma ihåg.
- jag kan lätt bli arg och tända till när jag kanske inte borde.
- jag skjuter alltid upp saker i sista sekund sen får jag ångest fär jag inte tagit tag i saken tidigare.
- när jag blir stressad blir jag arg som ett bi
- jag har svårt för det där med att städa och hålla rent och snyggt. Tyvärr
- jag har svårt att passa tider
- jag hatar ormar
- gillar hästar gör jag inte heller
- jag vill inget helldre än att ha en katt man kan mysa med nu när äckel hösten/vintern är pågång
- Höst, vilken vidrig årstid. Jag hatar den.
- Jag borde sova nu så jag orkar med morgondagen. Vill bara ha helg nu, villl inte ens gå ur sängen när det regnar.
- Jag älskar Leksands if.
 
 
 

Greys Anatomy





käkar lite mat och ser på nya greys anatomy. Mer uppdate sen. Har massa bilder.

-

Jag har lagt mitt huvud mot ditt bröst och låtit mina osagda tankar nudda ditt hjärta.
Jag har kysst dina läppar och känt smaken av svek.

Om och om igen.

 


Blev att jag sov hos Tuva.

Eftersom vi börjar sent imon så frågade Tuva om jag ville sova hos henne. Och de ville jag så nu sitter jag här, vi ska väl setta på nån film sen sova. Är astrött.. Ska ha prov i orgentering imon! aah kill me
aa en sexig bild på mej och bv :)


nu; Biologi!



tjatja! Nu ska vo ha biologi. min lärare vill va mordern så hon har lagt upp våran uppgift på FB. Haha

godmorgon! (mobilblogg)

Godmorgon! Tuva kommer om en halvtimme, vi ska åka moppe till skolan. Kollar på Vakna med the voice, de har jag inte sett på sen jag gick i 6:an :')


snigg bild sen i förra fredan :)

RSS 2.0