Säg inte förlåt till mig om du inte ens menar det.


Jag hatar att säga det, men jag tror det är över nu. 
 

En Riktigt Jävla Bra Kväll


Du är inte värd mina tårar nånstans. Asshole.

Det finns då idioter till ALLTING. Lägger ner bloggen tills jag känner för att börja blogga igen. Just nu orkar jag bara inte. Vill bara sjunka genom jorden.. men det kan man inte göra fort allt blr jobbig. Man måste kämpa och det är precis vad jag ska göra. Kämpa. Jag kommer aldrig låta dig få se mej svag. 
 

Igentligen borde jag inte , men jag gör det ändå

Igentligen borde jag inte sitta här och möla i mej chips och chatta , men jag känner att jag blir lugnare när jag mölar i mej massa saker. Och just nu behöver jag stanna upp ett tag och bara andas. Fick reda på massa saker iv ska göra i skolan, på hela höstlovet har vi kanske 2 vanloga veckor och resten sak vi göra sp grejer på. och på vårterminen har vi nat.prov 5 veckor i rad.
Shit hur ska man klara detta? Måste intala mej själv varje jävla dag "du är inte värdelös, du klarar dethär." Och jag SKA klara det! Men det kommer komma motgångar, många motgångar, men hursomhelst ska jag ta mig igenom allt skit som kommer på vägen. Jag sak bevisa för mig själv att jag är kämpE!
 
"Continues to struggle."

jag vet att du gillar, när täcket går som havets vågor

tjenixen. Sitter hemma hos Eleonora (hehe inget ovanligt..) kom precis hem från stan, va helt seg idag eftersom man va upp tidigt imorse så de va inte så kul å gå runt där.. Men båda är lagomt trötta nu så viska väl sätta igång en film elr nått och somna , typ. Fick föresten vänta i en ävla timme på bussen oxå in t falun oxå..SKITKUL!!!!!!!
 
 

braskit

nejmen hejsan! Tog 8 bussen hem från J där jag varit typ hela dan :) kom hem runt tio då gjorde jag lite food , eftersom jag inte hade ätit på hela dan.... Ska iallafall lägga mej nu så jag orkar upp imon, då skolan börjar..........................................................blä! kommer ta minst en vecka för mig att kunna lägga mej i lagom tid, om det ens kommer kunna ändra på ,haha. 
 
Måste verkligen lägga mej nu , hejdå 
Bild sen elenora var här häromdan

heeeej

heeeejdååå

skolan om 2 dagar.

ångest över att skolan börjar om 2 dagar och jag har slösat sommarlovet på att göra massa dumma saker så jag har fått utegångsförbud. Men som man säger man lär sig av sina misstag. Det har jag gjort! om man inte gjorde misstag skulle man ju inte lära sig nått heller! 
 
____________________________________________________________________________________________-
 
Dethär skulla ha publiseras inatt men datan dog.
 
Vaknade runt halv tolv av att jag fick ett godmorgon sms av mormor då hon bjöd på mat! Hihi gullig mormor man har! 
Känner mej inte som en männsika idag, blää , badhairday och allt vad dåliga dagar heter. Ska färga håret snart, JAG MÅSTE , jag ser fan gråhårig ut. 
 
Ska hoppa in i duschen nu så jag hinner med bussen jjag ska med. 
btw, när jag ändå håller på å klaga kan jag ju tala om att det är kallt ute nu och då blir  jag på dåligt humör...buhu. ARGTJEJHÄR.SE 

½!!"#¤//`?=)(/&%¤WE#/(?=))(/%¤/(

Sov i Saras nya lägenhet inatt, jättemysigt var det!
 
Är på almänt dåligt humör och trött som helst, men snart kommer bästavän upp t mej :) Ska försöka inte slå ihäl henne ;) nej men snart åker seriöst datan ut genom fönsret om den inte ger sej!! Är så jävla trött på att jag måste ladda hem spotify VARJE GÅNG JAG SKA ANVÄNDA DET och det är assegt så det tar typ en halvtimme att ladda ner de -.- dååååå blir jag aaaarg!! jag behöver ju musik! 
 
nu ska jag möta bv, hejdå

Denna fras ska sitta som första tattoo på min arm!

"Continues to struggle."

Mat hos eleonras mormor

tjatja blokken! sitter hos elenoras mormor och ska snart käka lite mat innan vi beger oss ut på äventyr!
Har inte så mycket att skriva, snart börjar skolan, solen skiner som aldrig förr så datorn är inte så frestande , därav dålig bloggning från min sida :D
 
Eleonora sitter bakom mej å tar egopix på sin fina dubbelhaka så skarttar hon åt sig själv, höhö mongo!

Its a magic number

hejsan. Sitter hos eleonora och lökar sönder en aning. Men ska inte klaga på den lilla sol vi får.. Vi funderade på att dra in till bjurs MEN vi är aldeles för trötta för det så vi stannar nog i solstolen och steker istället!
 
imn ska vi iaf in och träffa klassen och jag sover förhopningsvis kvar i bjurs. men saker blir ju inte alltid som man vill, så vi fr se hur det blir med den saken..
 
nu ska vi ut ! byebye biatches
en bild från när vi var ute och körde bil med Fredriik häromdan! :)

Världen är ful, bara att inse att människor är dom vidrigaste jävla djuren på denna planet. Vargarna är snälla jämnfört med människan....

Ska väl ta och lägga mig, arg som ett bi. Seriöst snart slår jag ner något. Jag fattar inte , jag blir så jävla arg för småsaker att jag nästan spricker. pga av vissa saker blir jag arg för minsta lilla, det är en grej som gör mej grymt irriterad som gör att jag blir arg på allt!
 
Jag känner sån ångest över att sommarlovet är över om en vecka, skolan börjar. Snart måste man välja gymnsium, nationella prov osv. man måste göra en massa val om saker och ting, vissa saker kan påverka hela jävla framtiden..
Usch vill inte ens tänka på det..
 
BLÄÄÄÄÄÄ!!!!! NU SKA JAG SE PÅ ICE AGE och gråta en skvätt.
 

13/8



Det är lätt att hålla fast vid det förflutna 
i förhoppning om hur det skulle ha varit, 
men fortfarande inte är och heller aldrig kommer att bli.

Försök släppa taget om det som varit 
och bli friare att öppna upp dig för något nytt!

-

JAG BLIR SÅ LESS PÅ ALLTING

Jag återkommer inom kort

inge kul å blogga när det inte går att ladda upp bilder. 
Och nu blir det mest bara emotexter ifrån min sida, hehe. Livet akn inte alltid vara på topp!

califonia here we coooooooooooooome

men tja.
 
Dagen har spenderats hemma hos eleonora, va somsagt inte på humör så vi låg bara inne och kolla på fim typ. 
vid 9 kom Fredrik och hämta oss så tog vi en sväng t stan och nu har jag nästan precis kommit hem :) En trevlig liten filur dedär! 
 
Imon ska jag väll med the familya till Leksand och gå på nå marknad och sen hälsa på min kära farmor.Sen vet jag inte vad kvällen ahr att erbjuda, blir nog att träffa sara en stund. Den tjejen har jag inte träffat på läääääääänge!
 
Nu ska jag fortsätta se på OC :d har sett programmen 10000000 gånger men de ör alltid lika braaa! =)
 

Du snackar bara en jävl massa skit, det är så du blir lycklig, av att såra andra männskor-

Släpp aldrig in en ny männsika i ditt liv om du är rädd att bli sårad. Gör det inte.
 
Jag har så jävla svårt att lita på folk och därför vågar jag inte släppa in nya männikor i mitt liv. Jag är så jävla rädd att bli sårad. Människor är så jävla ducktiga påa tt snacka en jävla massa skit och förstöra för andra. För mig kan ingen förstöra. Im strong
 

chipsssss ♥

ååh skrev precis ett inlägg men de försvann. Orkar igentligen inte resa mej ur sängen men ska iallafall gå in och äta frukost sen kila ner till eleonora, vi får väl se vad vi hittar på :-) 
Ska hoppa in i duschen och få upp humöret nu byyyyyyyyyyyyyyye

-

Kommer du ihåg när bli hög var när man tävlade om vem som kunde komma längst upp med gungan.När skydda sig betydde att bära hjälm när man cyklade?Pappas axlar var den högsta platsen på jorden och mamma var din hjälte?Dina värsta fiender var dina syskon. Inget snack om “raser”, alla kunde komma överens. Krig var bara ett kortspel. Och den enda drog du visste om var hostmedicin. När flickor bar en kjol så sågs dem inte som “slampor”. Den största smärtan du kände var när du skrapade upp knäna. Och farväl var endast till imorgon. Och vi kunde inte vänta med att växa upp.

 

COCOPOPSSSSSS

Är hemma ifrån bjurs nuuuuuu. eller nej inte hemma men nästan..
 
Frida åkte t blge typ vid 3 så då gick jag hem till J och myst lite framför nån film :)
Vid 6 kom eleonora oxå eftersom vi skulle träffa fredrik men han hade inte kommit hem så då tog vi 8 bussen hem. Eller vi skulle ta den men åkte hem med Mikaela . Nu ska vi ner till lager och träffa Robert oxå. Sen drar väl jag hem annars blir det väl hus i heelvete där hemma då ajg inte varit hemma sen igår morse , hehehhe
 
BYEEEEE

Hos Fridus , vi sitter vid en varsin dator i ett varsit rum.

hejsan!
 
pissblös tjej här jao! Har varit ute och cyklat i SPÖREGN och jag har cyklat i alla vattenpölar som går att cykla i och skrikit VATTENPÖÖÖÖL !* :D
 
nej men de var kul , nu sitter vi somsagt i ett varsit rum med en varsin dator :-) Frida fick lov att komma hit och ge mej min mobil flr jag orkade inte sträcka på mej , hehehe :D
Ska väl sätta igång en film elr nått , ellernej jag vet int . Det visar sig. Imon stannar jag nog kvar i bjurs och väntar på eleonora sen träffar vi Fredrik och Jon ett tag :-)
 
BYYYYE

saker blir aldrig som man tänker.

va in och pantade burkar idag, fick ihop 220 spänn!! :D 
 
Väntar på att sara ska bli klar så ska vi...nånstans.... sen ikväll så sover jag i bjurs så imon stannar jag antagligen kvar där och väntar på eleonora elr så åker jag hem och fixar mig sen åker dit igen :)
 
menmen det brukar aldrig bli som jag tänkt mej så de kommer väl säkert se helt anorlunda ut imon....
Nu ska jag in i duschen , hare bra vi hörs hej!

Nu ska jag se på Hur Många Lingon Finns Det I Världen och gråta en skvätt

 Och om jag orkar ska jag se Magnus & Brasse varning för barn!
Det är ingen finne i pannan , de är en skorv . just so u know

PAPPA HJÄLPTE MEJ

2 maddrasser , 4 kuddar och ett stort fluffigt täcker.mmmmmh jag kommer sova som en gud inatt.Bara du saknas.

ARH

Ja , jag och bra tålamod går inte ihop! Skulle vara duktig att fixa och bädda sängen och byta sängklöder osv. helt själv, MEN täcket är nästan dubbelt så stort som de man sätter på så de blev helt knöligt ! -.-
När det inte går som jag vill blir jag sur och allt hamnar på golvet!!!

tjejlistan


1. Har du ett par rosa string? nej men spets 
2. Vem var den senaste du pussade? – Jon 
3. Har du en sjukdom? – ja
4. Trivs du med det? – känner knappt av den
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?  rätt många, sitter inte precis och rknar dom
6. Gillar du nån nu? – ja
7. Vad gjorde du inatt? – SOV
8. Och i förrgår natt? – Då gjorde jag en jäkla massa saker
9. Vad gör du innan du ska sova? – tar bort smink,borstar tänderna
10. Kan du prata med din mamma om allt? – nje, tro inte nån i denna åldern kan prata om ALLT med siin mamma..
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? – tror jag väl
12. Har du varit gravid? – neej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? – njaaa vill inte gifta mig..heheh
14. Choklad eller glass? – choklad!
15. bh elr utan - bh  
16. String eller hipsters? – vad är hipters ? xd 
17. klackskor eller sneakers? – sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? – jeans  


Tio fakta
1. Hemstad/ort – Falun
2. Håfärg? – brunt
3. Längd – 1.61 med skor.
4. Frisyr – rakt & utsläppt
5. Ögonfärg – Grön/blå
6. Skostorlek – 36-37
7. Humör – sur och trött, lite småarg
9. Civilstatus – singel 
10. Vänster eller högerhänt – Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? – japp..
2. Tror du på kärlek? – asså jag fattar inte frågan riktigt..
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – kanske, jag vet inte.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – ja.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – 
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? – nej 
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? – ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – Nja, är nog bara inte riktigt redo. Jag gillar att vara en ensamvarg och är inte redo att dela mitt liv med någon just nu.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? – haha ja 
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nej, som min kompis sa "det är ju samma sak som att bli kär i någon man inte känner."

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? – Båda ! ;) 
2. cider eller öl? – cider
3. Dag eller natt? – natt, är en nattuggla.
4. One night stand eller förhållande? – är man förjävligt om man skriver One night stand?
5. Tv eller internet? – Internet
6. Pepsi eller cola? – Pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? – Beror på vilket humör man är på.
8. Färgfoto eller svartvita? – Färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? – Face to face

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? – ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? – nje ,
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – ja 
4. Har du hoppat bungy jump? – Nej!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? – nej men mmin familj har
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – usch nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – haha om jag gjort !! 
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – nej 
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – va ?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? – ja , nästan varje dag finns de nått jag stör mej på i denna värld.

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? – JA.
2. Är du glad? – inte just nu
3. Är du fundersam? – ja 
4. Är du uttråkad? – nej
5. Är du tysk? – Nej
7. Är du italienare? – nej 
8. Är du fransk? – nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? – yes
10. Gillar du någon just nu? – ja

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? – 16.31
2. Namn? – carin
3. Vart bor du? - Falun 
4. Hur många barn vill du ha? – 1-2
5. Vill du gifta dig? – senare isf
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? – skär
7. Har du ätit sushi? – NEJ
8. Favoritglass? – cgokladglass
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - typ 2 tror jag.
10. Humör? – småtrött och sur.

Fyra Grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? – typ ja , men igentligen var det inte mej dom ville åt men jag sprang ändå. 
2. Har du en hund? – nej  
3. Sover du helst själv eller med någon? – med någon 
4. Tror du på spöken? – nej.

Skulle du
1. Skulle du vilja vara längre? – kanske 5 cm
2. Skulle du vilja väga mer? – nej 
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? – nej .

Kan
1. Kan du röra på öronen? – nej?
2. Kan du slicka dig på näsan? – nej ?
3. Kan du kolla i kors med ögonen? – vet inte , iallafall med ena ögat
4. kan dina föräldrar lita på dig? – tvivlar på det 
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – ja när jag sover  
6. Kan du va på en fest utan att dricka? – måste dricka annars dör man ju ?
7. Kan dina vänner lita på dig? – ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – nej , ville det förut men typ alla tog hål där då ville inte jag nå mer
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – njaaa

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – ja
3. Har du syskon? – ja
4. Har du ljugit på någon fråga ? – tror itne de
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? – ja men kanske inte om allvarliga saker
6. Har du varit full den här månaden? – . 
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? – nej , älskar sånthär . Annars hade jag väl inte gjort de?
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? – nej ska göra det snart
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? – nej tror inte de
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? – nej

STÄDA får se om man kommer ut ikv..

Ja Godmorgon!
Gick upp för en halvtimme sen, va helt död när pappa kom å väckte mej vid 11 så jag somnade om till halv 2. 
Nu måste jag städa mina 2 rum och hänga en jävla massa tvätt. JAG HATAR ATT STÄDA, tror inte det finns nån som hatar det så mycket som jag!!!!!!!!!!!
 
Ja om jag blir klar nångång så drar jag in till bjurs sen och träffa folk.. Vet int om eleonroa skulle sova här inatt oxå, :) 
nu ska jag fixa tvätten innan det tar hus i hellvete här hemma!
Känner inte för att va med på bild , så ni får en från tidigare i sommar!

liiiiiista

Namn : carin
Länd: 161 cm med skor
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? : naj,

Sist du städade : hmm , ett tag sen , haha
Roligaste idag : hände massa roligt, 
Dagens sitta med på bussen : har inte åkt buss idag.

Dagens diskussion: om killar med Eleonra

Dricker du? : inte just nu

Långdistansförhållande eller korta?: långa, mer kärlek i dom! Och kärlek gillar vi (y)

Månades glada nyhet: har innte fått nån bra nyhet

För eller emot sex före giftenskap: för

Musiksmak? : Allting!! Utan, folkdans, allah-musik och när Tuva sjunger
Månadens dåliga nyhet?: 
Dagens utskällning ?: har faktist nt fått nån idag ;)

Favvofärg ? : Lila å svart
Finaste hårfärgen :svart och blont!
Dagens klädsel: mjukisar å ginalinne

Dagens frisyr: uppsatt med deadem

Bästa sporten ? : ingen.. sova om de är en sport..?
Senaste programet du såg ?: nått tecknat
Senaste personen du kramade?: eleonora

Senaste saken du köpte? : tuggumi

Salt eller socker?: socker
Land du vill besköa ?: spanien

dagens idiot ? : jonatan på fyrhjulingen

Senaste tjejen du kysste ? : hmm vet int

Vad grät du över senast?: privat

Vilken parfym hade du på dig idag ? : Faktz De Femme
Favvo outfiten ? : Jeans å en snygg tröjja

Något jag ska göra under 2012?: massa!!

Senaste personen som skrev till dej på fb-chatten ?: eleonora
Bästa årstiden ? : sommar, sommarsommar!

Första saken du gör när du vaknar ?: somnar om
Ditt humör just nu ?: trött o sur

Naturliga hårfärg : brun/blont

Är du kär ? : kanske de..


min fot har somnat och jag är rädd för mumier.

JAG.ORKAR.INTE
 
Sov 4 timmar inatt, har hållt igång hela dan kan man säga, höll på å somna i Eleonoras sköna soffan. Men när jag kom hem var jag trött då? Svaret är NEJ! 
 
Ska väl iallafall bädda ner mig i sängen och kanske sätta igång en film eller nått, blev på sveriges kassaste humör nyss oxå , äääsch bläää på det behöver bara sova lite sen blir jag på bättre humör :-) hoppas jag. 
 
jaja , nu ska jag...nje jag vet inte vad jag skulle skriva. Kvällen spenderades iallafall med Sofie, maria och eleonora. Men sofie och maria tog moppen till bjurs så jag och eleonora träffade hugo och hans kompis sen gick jag hem. 
 

lök

solen steker på! Nu när sommarn snart är över kommer alla soliga dagar, great. Menmen ska inte klaga det är ju sol iaf!
 
Eleonora hoppade precis in i duschen så jag snodde daan ett tag. Behöver väl inte skriva vad vi gjore inatt, det skrev ju hon så bra igår ;-)
Men det blir ingen bjurs för mmin del eftersom jag tydligen ska till mormor och käka -.-
Jag som ville dra och grikla med vänner. Nej då ska man äta kräftor , jag som ine ens gillar kräftor. ÅÅÅÅÅH. Men treligt att träffa mormor och morfar iallafall! :) får väl åka in en annan dag då.. Vet inte om elonora åker in utan mej eller vad hon gör..
Nu ska jag kryppa ner under täcket och va aggro . HEJDÅ :D
från skolavslutningen. ♥

SOLEN LYYYYSEEEERRRR

SOLEN LYSER DÅ KAN MAN JU INTE LIGGA INNE OCH SOOOOVA HELLER. 4 timmars sömn hindrar inte oss från att gå ut och sola heller!! :D

Gästbloggar wtfffff

Tjatja alla Carins bloggreaders ! Eleonora hääääääääär, JAO. Vi ligger förtillfället ( förtillfället och förtillfället, har legat här dom senaste timmarna ) men tuttarna hängandes i sängar och soffor och kollar på tv. Gjorde nyss spagetti för vi vart så jäävla sugna på det när vi såg gamla bigbrother avsnitt äta spagetti. Höhö gött!
Carin mobbar mig jämt för att jag äter så mycket. Fan , tänk om jag sväller upp senare i åren och blir smällfet. Äh nä, nu får jag förmycket Carin snack i hjärnan. Crap. Men solen lyser och klockan närmar sig halv 8 så vi har bestämt att det är lika bra att vi dygnar. Ska åka in till bjurs vid 2 för Fredrik ringde ( som därefter somnade i telefon ) och sa att vi skulle komma till Bjurs så åker vi bil och köper lite meat ( kött för er som, CARIN, inte kan engelska ) och grillar. Förhoppningsvis med lite mer folk :-)  Carin ligger och förgiftar mitt rum med äggmökar i min nya soffa och jag lider verkligen. - DRA MIG I FINGRET, DRA MIG I FINGRET " skriver hon och jag ba " NEJ" för jag VET vad det innebär efter att jag gjorde som hon sa första gången. Jordbävning.se och detta är INTE kul...
För att förlänga inlägget ENNUMER så kan jag ju skriva att jag fått ner min soffa och ska mixtra i rummet en aning. Varje vecka blir det ny mublering... Vi var med Johan tidigare idag efter som han ska dra till Ludvika den jäveln så han var här att packa ihop. Kommer sakna honom, så det var äl sista gången man såg honom.
Men jaja, vi köpte godis. Eller rättare sagt JAG köpte godis för 111:- FUKKING SPENN idag och Carin har mölat in sig ALLTING. Och jag som verkligen vart sugen på nappar lixom. Fukking beaaaaatch..
Nu ska vi spy lite för all spagetti vi ätit och sedan hänga oss. Så ni får ha det såå fakking good allihopa så kan ni ju läsa min blogg också :D eleonorasalisburyy.devote.se
Snart har jag min nya telefon också så då hoppas vi på enormt mycket bilder vilket jag igentligen skaffade en över huvudtaget. Instagram here we come eller nått. Lånar ju alltid andra mobiler för att ta bilder och kolla instagram och lodsas som att jag är en i gänget. Cool jävel nivet. Men nu ska jag babbla och orkade inte skiva på min egna jävla blogg för det är så bögigt. Men Carin är ju endå gay så lika bra att  pressa in lite meningar på hennes blogg. Hörs HAJ
 
.
 
 
 

Utkast: Aug. 03, 2012

Samtalet kom som vi alla fasat
Slutet har kommit, ej långt kvar det är
Fast vi har vetat det ändå rasat
Hoppet har funnits, nu sorgen vi klär

Även om demensen har tagit över
Och han ej fungerar som han har gjort förr
Det kändes som om man ändå behöver
En far som ibland har öppnat en dörr
...

Jag känner en sorg redan innan det hänt
En era försvinner, allt grusas till sand
Jag saknar min mor fast hon har sänt
Signaler till mig i drömmarnas land

Han har aldrig varit mig riktigt nära
Endast de senaste åren vi pratat
Hans själ går nu vidare till nästa liv
Min önskan nu är att det blir utan smärta
Han lämnar det liv som vi känns vid
Det som tar slut det är hans hjärta

when I walking in memphis

Ja bilderna säger allT. Miiiskväll hos min Noooriis
Har varit uppe hos Johan och snackat lite och så. Han har ju igentligen flyttat men idag kom han och plockade ur lägenheten så vi va där och sa HEJDÅ. Han och hans pappa kommer snart hit med en soffa Eleonora ska få :-) 
Ja nu ska v hjälpa dom med soffan, haaaade

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Snålt med pengar , inte pepp på livet lixom. Blir en mysig hemmakväll med Bästavän ikväll! 
Är planerat så iallafall, men spontanna som vi är kan kvällen nästan sluta var somhelst ;-)
 
Nu ska jag äta sen kila ner till bästavännen som jag inte träffat sen tisdags!! Hejdå ♥
 

Sitter hos Tuvis

hejsan
 
Sitter hos Tuvis, blir nog att sova här inatt tror jag. Har igentligen ingenting att skriva. Hejdå

-

 Han såg dig. Han träffa dig. Han ville ha dig. Han gilla dig. Han jaga dig. Han fick dig. Han hade dig. Han tröttnade. Han lämnade dig. Han såra dig
 
 

KROSSA ALLA FÖNSTER DU SER.

Asså shit! Det här har nog varit det mest komplicerade men ändå bästa sommarlovet hittills! 
Har lärt känna nya både bra och dåliga vänner, jag har varit både på botten och på toppen, jag har blivit sårad , men samtidigt varit så jäkla lycklig. Jag har gjort både lagliga och olagliga saker. 
Det roligaste är väl att jag vart på fester med  mina klasskamraters storasyskon, haha!
 

En sak har jag lärt mig. 
Det är oftast den man tror  är snäll och den "oskyldiga" som kastar ut sej massa skit och sårar en. 
Så du ska inte tro att bara för han/hon spelar ängel är en ängel , den kan vara rena motsatsen.

Det är så jag tyvär har fått uppleva det, men såklart finns det mijoner bra männsikor ute där i världen. Så Ta vara på dom bra människorna du möter och skit i dom som vill såra dej. Låttsas att du inte hör vad dom säger. Det gör jag :-)
 
 

Tusen tankar far runt i mitt lilla huvud just nu.

tjenixen. Blev en tidig kväll i rättvik , åkte hem redan kvart över nio då det inte går nå senare bussar -.- Alla folk kom ju dit när vi åker hem, fruuuustrerande! 
Blir en tidig kväll ikväll iaf, då jag sov endast 6 timmar inatt och hela kvällen slutade med en jävla huvudvärk och massa tankar... 
Har kommit in i en period där jag sknar alldeles för mke och eftersom jag då känner mej så extremt ensam när jag inte är med mina vänner och har folk runtomkring mej, då känner jag att dendär ångesten börjar krypa fram och man vet inte vart man ska ta vägen tillslut. kan inte äta heller. Vilket suger!
Maten vill bara komma upp igen om jag tvingar i mej maten, vilket jag måste göra ibland.

RSS 2.0