förlåt, förlåt för allt. Jag vet inte vem jag är längre.

vrf är jag sån idiot? vrf tappar jag bort mig själv så jävla mke så jag tappar bort mina vänner samt familj? min mamma o pappa gör allt för mig, men jag ger ingeting tbx. Varför? Är jag bara en liten dum unge som bara tänker på mig själv? Jag känner att jag inte är miog själv längre, jag tappar bort mig själv mer o mer. Jusst nu känner jag bara för att förvinna, tror alla i min omgivning skulle få mindre problem då iallafall. Ställer ju bara till det för både mig och andra hela tiden. Jag vet inte vad jag vill, vart jag står eller vart jag igentligen ska vara. Vart passar jag in så det blir bra för alla?
Ja , jag är ju igentligen den enda som kan ändra på mig så allt blir bra, men ska de va så jävla svårt. Jag vill ju göra alla glada men hur ska de gå till när jag är dum i huvet? känns som jag har olyckan med mig och att de står lixom "hon som ställer till det hela tin" i pannan på mig. Vet inte vad jag ska göra längre. Vill ju att mian föräldrar nåndag ska kunna lita på mig igen efter allt jag gjort. Men än vet jag inte hur de ska gå till om jag fortsätter såhär. Ska de va så jävla svårt att ändra sig? ja , tydligen. 
Jag vet att jag gör fel ändå så fortsätter jag. Varför? Varför? Varför? Hur många gånger ska jag behöva fråga mig själv varför, innan jag ska kunna svara. nej nu blev de rörigt, bara jag som fattar och tur är väl de. Fast snart fattar jaginte mig själv heller. 
 
Alltså ni behöver inte läsa detta , vill bara skriva av mig lite , känner att vad jag än gör lixom blir det aldrig rätt. 
vill bara skrika och slå. men vad ändrar de igentligen, ingeting.
Jag ska ändra mig, jag vill ändra mig. Jag vill att mina vänner ska veta att jag bryr mig om dom , men måste bara kunna visa och berätta det. jag kan inte de , jag vet itne varför. jag bara slänger bort som som bryr sig om mig. 
 
Fan vad är jag för en människa igentligen. Lika bra att förvinna , vad gör jag för nytta igentligen 
Jag är tom.



Ska göra ett snabbt inlägg innan Arhtur blir kall

Jag och min älskade nalle/värmkudde ska lägga oss och se på Hawaii 5-o . imon blir de somsagt stan med Fredrik och spendera pengar.. om han har bil då , annars vet jag inte vad som händer.
Hoppas iallfall på sovmorgon imon eftersom jag kommer nog ligga och kolla på film hela natten , heheu. pusshej

-


annandag jul och vi lever loppan.

Lördags blev bra kväll..för mig. Blev lite häng i bjurs med trevligt folk. Blev lite knas här och där men tror de mesta löste sig iallafall.. Igår blev det in till bjurs igen och umgås med trevligt folk. 
 
Imon ska jag nog in till stan med Fredrik och shoppa sen gå på bio hade vi tänkt..Sen på kvällen vet jag inte vad som händer, men de visar sig väl. Är ju looov nu jö ;-) 
 
Jaja nu ska jag fortsätta städa och sånt tills de kommer massa folk hit..
Hare bra.
 

Ikväll ska vi skeda Nooriis

Godkväll, kom alldeles precis till mitt andra hem och ska spendera natten här! :) Har varit hos mormor nu på kvällen och hälsa på hennes bror och hans sambo som är här över jul. Fick rätt mycket godis av dom så niu lär man väl bli tjock ;)
 
Igår va jag och käka julbord med familjen + Fredrik, trevligt va de, sen drog jag och Fredrik och träffa hans farmor och farfar + hans pappa med med familj, det var oxå jätte trevligt. Sen efter de drog vi till Eleonora och var med henne och Mikaela, trevligttrevligt :)
'
Nu är Nora i duchen får väl se vad kvälen har att erbjuda, ska iallafall hem till Mikaela senare :-)
Ni är bra ni, ♥

då ser jag i min äslakdes öga, en skönhet större än allting som jag vet

Vilka jävla dagar. Skönt med jullov imon känner jag! 
 
Igår blev det massa grin, lektion, lite mer grin sen blev de ett snack med skolsytern i närmare 2 timmar. Rött skönt ändå.. Jag borde sluta gruva på saker som redan är förbi elelr som jag aldrig kommer få svar på. 
Kommer niog aldrig lära mig, men lär ju försöka iallfall.
 
Äsch nu ska jag dra på hockey. Min pojkvän ska oxå dit faktist , jag som trodde jag inte skulle få träffa han idag MEN DÄR HADE JAG FEL :D hihi fan va töntig jag är , men jag älskar han ♥
 
pusshej

Hos den bääästa

tjatjaa bloggeen.
Sitter hemma hos älsklingen. Sitter här vid datan och han är....nånstans...
 har tappat bort han, ehhe.
Han ska snart på träning i Sågmyra så åker väl med han dit och kollar , sen drar jag på hurten!
Livet flyter på och jag är glaa' , de är braaa de. Lov om typ 2 dar. YEEEHOOOOOOO festa hela nätterna.
Jaja nu tror jag vii ska åka , hare bra vi hörs hej.
Hockey idag oxå , men den missar man väl när man ska svetta arslet av sig. hehe

Vart är världen påväg, vilket håll snurrar jorden?

Vad händer med Sverige, vårat Sverige? Pepparkakor förbjuds i luciatåg, en liten svart docka klipps bort för att den är svart i kalleankas jul, vi får inte gå med svenska flagga officiellt, vi får inte fira skolavslutning i kyrkan. Pga av att det klassas som rasistiskt. Hur är det möjligt, hur är det möjligt att klassas som rasist om man är stolt över sitt land och vill vara pepparkaka.
Facebook spammas av allt detta , Sverige har problem med detta medans många andra länder har problem med krig, svält, naturskit osvosv. Världen är rätt sjuk. 
Undra vart världen är påväg igentligen. nej jag vet inte , jag vet ingenting längre, kanske meningen att man inte ka veta nått längre. vad vet jag.

"farmor" och farfar är här över helgen!

 
Sitter på rummet och äter choklad. Åkte hem från skoan tidigare pga av huvudvärk idag igen. Mamma ringde vårdcentralen och fick svar på alla prover jag tog i fredags. Allt var normalt (konstigt!!) så ska gå tilll nå sjukgymnast och massa skit.. Får hoppas det blir bättre iallafall! 
 
Skulle ju igentligen in och shoppa julklappar idag med Eleonora , men det får bli nån annan dag.
 
hare bra pusshej

med dig är jag modig, jag är den jag vill vara


minnen , så många bra minnen


Söndagkväll. Solsidan , beck osvosv.

Goddag. Denna helg bestod av att sova sova sova. Då jag vill bli frisk nångång. 
Va in till vårdcentralen i fredags och tog massa blodprov pga av konstant huvudvärk i 2 månader, får svar nångång nästa vecka vad som är tokigt.
 
Har väl bara 2 veckor kvar i skolan nu tills 3 veckors ledighet!! 
Jaja, nu ska jag städa tills det är dax för beck! 

Nått för dom som väntar.

Har ingen motivation till livet längre. Orkar inte ett skit , tyvärr. Varje dag i skolan krigar jag mig igenom. 
Har tyvärr ingen ork till att blogga då heller.
Det tar tid men jag kämpar mig uppåt igen. Jag ska kunna kliva upp ur denna svarta grop jag har trillat i.
låt det bara ta lite tid så är jag tillbaka snart. 
 
 
Har världens bästa pojkvän och vänner. Så jag ska klara dethär, hur svårt och jobbigt de än kan vara så ska jag klara det.
 

Uppdate: Drog hem från skolan idag med feber och huvudvärk. Standard. Saknar min pojkvän så det gör ont!!! Vet inte vart jag ska ta vägen. ska nog ringa han!
Fett seriös.

RSS 2.0